З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » Оксана Островська: «Вишиванка українцям до лиця»

Оксана Островська: «Вишиванка українцям до лиця»

фото Оксана Островська: «Вишиванка українцям до лиця»
25 лютого о 12 годині в Музеї історії міста Коломиї відбудеться відкриття персональної виставки журналістки обласного телебачення «Галичина» і тижневика «Коломийські ВІСТИ», фотографа Оксани Островської.
Це вже друга персональна виставка світлин відомої журналістки, та, як і обіцяла пані Оксана минулоріч, відбувається ця подія у день її народження. Такий собі підсумок ще одного прожитого року.

«Вишиванка українцям до лиця» - така назва експозиції. До слова, в музеї будуть представлені не лише фотороботи Оксани Островської, а й вишиті нею картини, яких за 5 років захоплення рукоділлям назбиралось чимало.

Як каже сама винуватиця поді, головна мета заходу - привернути увагу до національного вбрання та показати насамперед молоді, що вишиванка – це модно!
«Тема виставки виникла спонтанно. Я не фотографувала моделей і не робила професійних фотосесій у вишиванках. Всі світлини, представлені в експозиції, – це моменти переважно з життя мешканців Коломийщини. Нині дехто робить закиди про недоцільність вишиванок у певних місцях і некоректно висловлюється щодо національного одягу, а як на мене, то вишиванки можна носити хоч щодня, адже це природно, красиво і врешті-решт - модно!», – переконана Оксана.

До того ж мистецтво пані Островська поєднує з доброчинністю. «Минулорічний дебют, як на мене, був вдалим, адже окрім того, що вдалося показати, чим жила Коломийщина у 2010 році, всі, хто був присутній на виставці, долучилися до доброї справи. Кошти, отримані з продажу світлин, я передала для вихованців сиротинця Святого Миколая, а це майже тисяча гривень. Цьогоріч, сподіваюсь, також зможу чимось допомогти дітям, які виховуються у цьому закладі», – розповіла О. Островська.

Експозицію виставки доповнять широкоформатні колажі з найяскравішими подіями з життя Прикарпаття у 2012 році.

Категорія:Анонси| Перегляд:1705| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): виставка, фото, вишиванка, Оксана Островська, Коломия, культура
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.