З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Охоронець звинуватив Брітні Спірс у домаганнях

Охоронець звинуватив Брітні Спірс у домаганнях

фото Охоронець звинуватив Брітні Спірс у домаганнях
Колишній охоронець американської поп-співачки Брітні Спірс звинуватив її в сексуальних домаганнях і погрожує подати проти зірки багатомільйонний позов до суду.

29-річний Фернандо Флорес (Fernando Flores), який працював на Брітні кілька років, заявив таблоїдам, що його служба співачці була справжнім "пеклом". Бодігард стверджує, що улюблене заняття 28-річної зірки - розгулювати голою перед ним, після чого співачка наполегливо домагалася його.

"Вона йому проходу не давала. І заїкнутися не можна було - відразу погрожувала звільненням", - розповів родич охоронця, ім'я якого не розголошується.

Джерело стверджує, що з Брітні неможливо спілкуватися, вона часто не контролює свої емоції і кричить на обслуговуючий персонал.

Співрозмовник таблоїду також повідомив, що зараз охоронець Фернандо Флорес готується подати до суду на свого роботодавця.

Нагадаємо, що в 2007 році інший охоронець Брітні Спірс - Тоні Баретт - свідчив у суді проти співачки під час процесу у справі про опіку над дітьми.

Він розповів суду, що Брітні продовжувала приймати наркотики незважаючи на пройдений курс реабілітації, і ходила голою в присутності дітей, а також не приділяла належної уваги безпеці синів. Свідчення охоронця відіграли істотну роль у процесі, і Брітні Спірс була позбавлена батьківських прав.
Категорія:Культура| Перегляд:733| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.