З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » Обама пообіцяв дати грошей на Чорнобиль президенту України Януковичу

Обама пообіцяв дати грошей на Чорнобиль президенту України Януковичу

фото Обама пообіцяв дати грошей на Чорнобиль президенту України Януковичу
США зроблять додатковий внесок у сумі 123 мільйони доларів на ліквідацію наслідків Чорнобильської катастрофи. Про це йдеться у листі президента США Барака Обами до президента Віктора Януковича, повідомляє прес-служба президента.

Президент США зазначив, що країна дотримаються своїх зобов’язань стосовно допомоги Україні в її зусиллях з подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Обама нагадав, що з часу аварії на ЧАЕС Сполучені Штати надали 240 мільйонів доларів на проекти з відбудови Чорнобильського укриття.

"Я хочу повідомити, що Сполучені Штати роблять додатковий внесок у сумі 123 мільйони доларів на ці потреби та закликають інші країні також збільшити їхню підтримку", - зазначає американський президент.

Раніше повідомлялось, що зібрані в результаті донорської конференції додаткові кошти до Чорнобильського фонду дадуть змогу добудувати об'єкт "Укриття" до 2015 року, вважає президент України Віктор Янукович.

Єврокомісія, Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) і 25 держав на донорській конференції Чорнобильського фонду "Укриття" і Ради ядерної безпеки в Києві у вівторок заявили про готовність надати додаткові кошти у розмірі 511,9 млн євро на реалізацію чорнобильських проектів.

Україна зі свого боку додатково виділить на Чорнобильський фонд "Укриття" 29 млн євро.
Категорія:Економіка| Перегляд:617| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Янукович, Чорнобиль, сша, гроші, Україна, Барак Обама, президент
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.