З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Нові школи в Перегінську та на Рожнятівщині.

Нові школи в Перегінську та на Рожнятівщині.

фото Нові школи в Перегінську та на Рожнятівщині.
17 серпня голова обласної державної адміністрації побував з робочою поїздкою у Рожнятівському районі. У селищі Перегінське Михайло Вишиванюк зустрівся з керівництвом райвідділу освіти та будівельниками, які будують загальноосвітню школу №2 - інформує прес-служба ОДА.
За словами голови Рожнятівської райдержадміністрації Миколи Філіповича, готовність будівельного об’єкту «Перегінська школа» складає 85%.

Вислухавши усі проблемні питання районної влади та будівельників, Михайло Вишиванюк дав відповідні доручення , основне з яких - до 14 жовтня здати в експлуатацію приміщення школи, «аби на свято Покрови перегінська дітвора, вчительський колектив школи стали новоселами».

Після Перегінська голова ОДА відвідав село Топільське, що входить до Вербівської сільської ради, де триває будівництво клубу. Як зазначив голова РДА Микола Філіпович, новобудова топільського клубу теж готова на 85%.

14 жовтня у Топільському – урочисте відкриття новозбудованого клубу. Таке завдання отримала Рожнятівська районна влада від голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1554| Додав:Admin |Рейтинг:3.0/2
Теги (Ключові слова): перегінськ, школи, Івано-Франківськ, рожнятів
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.