З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Нове гімнастичне обладнання

Нове гімнастичне обладнання

фото Нове гімнастичне обладнання
Івано-Франківська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву №1, яка широко відома своїми здобутками на Прикарпатті та в Україні, отримала цього року нове гімнастичне обладнання.
Для 630 учнів, що займаються у 62 навчально-тренувальних групах, з Києва надійшли повні комплекти чоловічих та жіночих снарядів на суму 526 тис. грн.. Останнє суттєве оновлення матеріальної бази було після успіху нашої івано-франківської гімнастки Дарії Згоби на Олімпіаді в Пекіні. Тоді школа отримала бруси та колоду, інформує pravda.if.ua.

Однак за словами директора школи Людмили Голіневич, світ не стоїть на місці і гімнастика теж. Щоб бути конкурентноздатним в сучасних умовах треба кожні 4–8 років повністю змінювати обладнання. А через недостатнє фінансування з боку держави дітям доводилось тренувались на спортивному килимі 1988 року.

Новий комплект дозволить спортсменам займатись в набагато кращих умовах і досягати більших спортивних результатів. За словами старшого тренера спорт школи Тетяни Федорів, усюди в світі спортивні прилади однакові, і саме це дозволяє спортсменам виробляти правильне відчуття того, як він штовхає та амортизує, що без сумніву впливає на правильне виконання того чи іншого елементу.

Випробувати нові снаряди спортшколи сьогодні змогли учасники 4х спортивних ігор Івано-Франківської області, де відвається відбір на всеукраїнські змагання.
Категорія:Спорт| Перегляд:743| Додав:ivanka |Рейтинг:5.0/1

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.