З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Нью-Йорк евакуюють: Обама оголосив надзвичайний стан через ураган «Сенді»

Нью-Йорк евакуюють: Обама оголосив надзвичайний стан через ураган «Сенді»

фото Нью-Йорк евакуюють: Обама оголосив надзвичайний стан через ураган «Сенді»
Президент США Барак Обама оголосив надзвичайний стан у штатах Нью-Йорк і Массачусетс у зв'язку з приходом урагану "Сенді", що невпинно насувається на Сполучені Штати. Згідно з прогнозами, стихія зачепить кілька десятків мільйонів чоловік.

 Наразі "Сенді" прирівнюється до урагану першої, найвищої категорії, згідно зі шкалою Саффіра-Сімпсона. Швидкість його вітру досягає 120 км/год, швидкість супутніх поривів досягатиме 170 км/год. В Нью-Йорку вже евакуйовано понад 375 тис. чоловік.

 Призупинили роботу більшість об'єктів транспортної інфраструктури: не працюють метро і всі аеропорти, призупинено роботу на деяких автобусних і залізничних напрямках. Метеорологи прогнозують, що в місті випаде, щонайменше, 20 см опадів, а в районах штату, віддалених від океану, як очікується, пройдуть сильні снігопади. Жертвами урагану "Сенді" на Карибських островах вже стали 65 осіб.
Категорія:Новини світ| Перегляд:1470| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.