З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Наші здобули перемогу

Наші здобули перемогу

фото Наші здобули перемогу
Наша команда  з шести прикарпатських спортсменів  зуміла здобути нагороди на  міжнародному боксерському  турнірі пам’яті заслуженого тренера Молдови Павла Лучевського , що проводився в місті Бричани.   Крім наших боксерів, для участі у змаганнях приїхали національні збірні команди Білорусі, Молдови, а також команди з Кишинева, Тирасполя, Бельців та Бендер. За словами  тренера при карпатців  Володимира Вострецова, спершу відбувалися чотириденні спільні тренування спортсменів, а після цього два дні тривали бої.

Іванофранківський майстер спорту Віталій Мерінов виборов золоту медаль у ваговій категорії до 91 кг. Срібло  здобув  калушанин Андрій Зеленяк, поступившись у фінальному поєдинку  у вазі до 81 кг чемпіону Молдови. У цій же  категорії франківець Владислав Харламов взяв бронзову нагороду. Ще три бронзові медалі привезли додому  іванофранківці Любомир Озгович, вага до 69 кг, Іван Грушка , до 64 кг, та  надвірнянець Руслан Струк, у вазі до 60 кг.

Тепер боксери розпочали підготовку до турнір «Найсильніших боксерів України 2012», що відбудеться  з  15 по 18 лютого у місті Бровари.
Категорія:Спорт| Перегляд:596| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.