З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » На вулиці Шевченка з"явились нові смітники

На вулиці Шевченка з"явились нові смітники

фото На вулиці Шевченка з"явились нові смітники
Втім, державні структури до акції теж долучились. Голова «Івано-Франківської громадської обласної ради» Юрій Стасинець висловив подяку працівникам КП «ДРЕУ» та Управлінню житлово-комунального господарства. За його словами, комунальники погодились безкорисливо допомогти у встановленні урн. Дякує голова організації і небайдужим громадянам, котрі долучились до збору коштів. Загалом було зібрано 650 гривень. Один смітник коштує 420 гривень. Аби встановити дві урни, активісти самотужки зібрали кошти, яких не вистачало.

Юрій Стасинець повідомив, що на цьому організації зупинятись не збираються. У планах подібні акції на інших вулицях Івано-Франківська, де теж скрутна ситуація із смітниками.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:889| Додав:ivanka |Рейтинг:4.7/3

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.