З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » На День Перемоги Україною маршируватимуть понад тисячу російських солдатів

На День Перемоги Україною маршируватимуть понад тисячу російських солдатів

фото На День Перемоги Україною маршируватимуть понад тисячу російських солдатів
Президенти України, Росії та Бєларусі спільно зустрінуть у Москві 8 травня "Потяг перемоги". Про це повідомив під час координаційної наради з питань підготовки до святкування Дня Перемоги президент Віктор Янукович, передає "Українська правда".

За його словами, потяг виїде з білоруського міста Брест і попрямує через Мінськ і Київ до Москви. "В який день він буде в Києві, нам треба буде організувати святкову зустріч цього потягу, залучити до цього заклади освіти, Володимир Петрович ( Семиноженко), щоб дітей було побільше", - сказав Янукович.

"8 числа він (потяг) буде в Москві. Я планую, і це питання узгоджено з президентами Росії і Бєларусі, що ми цей потяг зустрінемо на пероні у Москві", - додав він.

Янукович також звернувся до міністра оборони Михайла Єжеля щодо звіту про підготовку до проведення святкових парадів в українських містах. На це міністр повідомив, що підготовка до параду йде повним ходом, і загалом в заході візьмуть участь понад 6 тисяч військових.

За його словами, у парадах передбачена також участь російських військових: у Києві - 69 військових РФ, у Севастополі 746 військових ЧФ РФ, в Одесі - 75 військових ЧФ РФ, Керчі 75 військових ЧФ РФ, в Миколаєві 75 військових ЧФ.

Також передбачена участь парадного батальйону сухопутних військ імені Петра Сагайдачного міста Львова у спільному параді в Москві, в кількості 75 осіб. За словами Єжеля, репетиції параду пройдуть 16, 23 та 30 квітня, генеральні репетиції заплановані на 4 та 6 травня.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:711| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.