З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » На Чернігівщині знайшли гриб вагою 6,6 кг

На Чернігівщині знайшли гриб вагою 6,6 кг

фото На Чернігівщині знайшли гриб вагою 6,6 кг
Вагоме щастя посміхнулося грибникові з Чернігова. Житель Чернігова Микола Чорнобаєв знайшов в лісі гриб-дощовик, вага якого 6 кг 600 грамів.

Гриб був виявлений в лісовому масиві поблизу сіла Терехівка Чернігівського району, повідомляє УНІАН з посиланням на газету "Гарт".

У найтовщій частині гриб досягає в діаметрі 112 см. За словами сина грибника, Олексія Чернобаєва, батько – затятий грибник, захоплюється цією справою понад 40 років, але такого гриба ніколи не бачив.

”Звичайний похід по гриби завершився для нашої сім'ї сенсацією”, - повідомив хлопець.

Гриби-дощовики довгий час вважали другосортними, проте зараз цінують їхні смакові і лікувальні якості. У Італії, наприклад, вони популярніші, ніж шампіньйони.

Абсолютним рекордсменом серед грибів сьогодні вважається гриб-дощовик, знайдений в 1984 році в Брянській області, який важив 20 кг.

Проте, найціннішими з грибів вважаються білі трюфелі. Кілька років тому трюфель вагою 1,8 кг продали за 200 тис доларів.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:1007| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): ліс, природа, гриб, сенсація, рекорд
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.