З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » На Черкащині дівчина сплатила податок з подарованого мільйона

На Черкащині дівчина сплатила податок з подарованого мільйона

фото На Черкащині дівчина сплатила податок з подарованого мільйона
50 тисяч гривень податку неочікувано отримали податкові органи Черкащини. Гроші добровільно сплатила молода мільйонерка з Христинівки.

Знайомий подарував їй мільйон гривень, але дівчина не кинулась стрімголов по магазинах, а пішла до податкової, передає "Прес-Центр".

Вона заповнила декларацію та сплатила податок з подарунка.

У ДПІ у Христинівському районі підтверджують цю інформацію, навіть запевняють, що дівчина вже перерахувала кошти. Податківці не розуміють здивування жителів міста, адже так, відповідно до законодавства, повинні чинити всі.

Відзначимо, що жителі Черкащини періодично проявляють підвищений рівень громадянської свідомості. Вони не лише платять податки, а й самостійно ремонтують сільські дороги та районні лікарні.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:805| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.