З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » Міжнародний фестиваль футболу «Великий м’яч».

Міжнародний фестиваль футболу «Великий м’яч».

фото Міжнародний фестиваль футболу «Великий м’яч».
Завтра, 21 квітня о 15:00 на площі перед міським озером у місті Івано-Франківськ відбудеться відкриття Народного Євро - Міжнародного фестивалю футболу «Великий м’яч».

Фестиваль розпочнеться 21 квітня о 12:00.

Організаторами й співзасновниками фестивалю «Великий м’яч» є Благодійний Фонд «Творча Україна ХХІ сторіччя», а також Всеукраїнський благодійний Фонд Юрія Деревянка.

У рамках Фестивалю відбудуться: гра у «Великий м’яч» серед аматорських команд, створення Футбольного килима миру, виставка унікальних булав, присвячених людям, які своєю працею вносять вклад у розвиток як української, так і світової культури та спорту; парад культур різних країн світу (концерти фольклорних та сучасних колективів, дегустація страв тощо); виставки-ярмарки авторських сувенірів.

Фестиваль продовжиться у Львові, Донецьку, Харкові, Києві, Варшаві, Берлині, Парижі, Лондоні, Москві.
Як стверджують організатори свята, головна мета благодійної програми – об’єднати людей, які люблять футбол, навколо культурних і духовних цінностей; створити додаткові можливості для розвитку культури і спорту країни, що приймає Чемпіонат; сприяти вирішенню соціальних питань і позитивному іміджу України у світі. Тому гасло заходу  – «Футбол об’єднує».
Адже на їхнє переконання футбол – це не тільки гра, це, найперше мистецтво – мистецтво духу, культури й поваги до суперника.
Саме ці мотиви було закладено у колекцію булав, ідейним натхненником якої виступив грузинський митець Рагулі Власідзе.

«Ідея фестивалю народилася на Прикарпатті. Саме цей писанковий край, духовна сила, краса та творча енергія українського народу надихнули мене на створення фестивалю «Великий м’яч» та футбольних булав як духовного фактору українського народу. Саме тут близько 150 священиків різних конфесій благословили та освятили фестиваль і зав’язали перші вузлики на футбольному килимі миру. Як бачите, наш проект починався з народу і з народом, тому його недаремно українська преса охрестила – Народне Євро», – наголосив засновник Благодійного Фонду «Творча Україна ХХІ сторіччя», автор і співзасновник фестивалю «Великий м’яч» Раґулі Власідзе..
Категорія:Анонси| Перегляд:867| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.