З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Мистецький аншлаг в Івано-Франківську

Мистецький аншлаг в Івано-Франківську

фото Мистецький аншлаг в Івано-Франківську
В Івано-Франківську відбувся концерт камерної музики. На сцені обласної філармонії грали солісти-українці зі Швейцарії та Іспанії. Твори Моцарта, П’яццоли та Рахманінова виконували лауреати міжнародних конкурсів Катерина Терещенко (фортепіано), Віоріка Курилів (скрипка) та Максим Дедіков (віолончель).
   Тріо солістів в Івано-Франківську виступають вперше. До цього, обласний центр двічі відвідувала лише Віоріка Курилів (скрипка). Грала у супроводі камерного оркестру «Віртуози Львова». Тоді солістці дерегував Народний артист України та композитор Мирослав Скорик.
    Два роки тому Віоріка виступала в дуеті із Катериною Терещенко (фортепіано). Відтоді гастролюють разом. До свого складу включили професійного та перспективного Максима Дедікова (віолончель) із Швейцарії.
    До слова, Віоріка, Катерина та Максим досить часто гастролюють країнами Європи. Їх уже знають в Німеччині, Чехії, Польщі. Талановиті солісти виступають з концертами також у Москві, Естонії, Японії та багатьох інших країнах. Своє тріо не лише у Франківську, а й в Україні артисти презентували вперше.
«Тут публіка набагато тепліша. Ми здивовані, що так багато людей захоплюються класичним мистецтвом. Аплодисменти глядачів – найвища відзнака. Виступати на рідній землі – вдвічі приємніше», - ділиться враженнями Віоріка Курилів.  
      Концерт камерної музики зібрав аншлаг у залі. Відрадно, що серед глядачів – діти, школярі, студенти та люди поважного віку. Після кожної композиції лауреати міжнародних конкурсів зривали шквал аплодисментів та вигуків «браво». А наприкінці заходу глядачі викликали тріо на «біс».
      Свято високої музики артистам та івано-франківцям подарував Олександр Шевченко. Саме за його підтримки і відбувся концерт камерної музики.
 «Про наших артистів знає майже увесь світ, а Україна їх чує досить рідко. Вони відроджують високе мистецтво,а ми у свою чергу маємо підтримати таких молодих і талановитих людей. Впевнений, що Івано-Франківськ чутиме їх ще не раз», - сказав О.Шевченко.

Всі зображення до публікації Мистецький аншлаг в Івано-Франківську
Категорія:Культура| Перегляд:829| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.