З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Мірча Луческу засудив дії судді під час матчу "Динамо" та "Зорі"

Мірча Луческу засудив дії судді під час матчу "Динамо" та "Зорі"

фото Мірча Луческу засудив дії судді під час матчу "Динамо" та "Зорі"
Відповідаючи на запитання журналістів про матч "Динамо" з "Зорею", тренер "Шахтаря" Мірча Луческу відповів, що "Некоректно, що допомогу суддів отримує тільки одна команда".

У матчах "Шахтаря" в Прем'єр-лізі арбітри помиляються майже завжди на користь суперника.

"Ми встигли подивитися гру в Луганську, і нам дещо здалося дуже дивним. Трапляються, звичайно, дуже складні моменти, коли лайнсмену важко визначити, було положення поза грою чи ні.

Але в тій ситуації, в якій сьогодні забивало "Динамо", лайнсмен був прямо на лінії з Ярмоленком, і важко було не побачити, що гравець знаходиться поза грою.

У нашому домашньому матчі з "Арсеналом" були три моменти, коли гравці "Шахтаря" виходили практично наодинці з воротарем, і суддя сигналізував про положення поза грою. Після гри ми аналізували ці моменти - поза грою не було і близько!

Ви пам'ятаєте, напевно, історію з Орєховим, якого після матчу в Харкові дискваліфікували на певний термін за те, що за рахунку 2:0 він нібито не побачив, що гол забивався чисто.

Швидше за все, це була перша і, напевно, остання суддівська помилка за останні три-чотири роки в нашу користь.

А якщо зараз аналізувати ігри "Динамо", то можна пригадати момент, коли Мілевський, знаходячись в положенні поза грою, віддавав передачу, після якої був зарахований гол "Іллічівцю". Можна пригадати резонансне видалення Девіча.

Знову ж таки з "Зорею" їхній перший гол. Напевно, вони хочуть зберегти існуючий розрив по очках, і щоб все вирішилося в Донецьку.

А ще відносно суддівства хотілося б сказати, що ми записали на касету підбірку з приблизно тридцяти моментів, коли лайнсмени помилково "запалювали" поза грою і зривали нам атаки. Я останнім часом взагалі мовчу, прагну не говорити про це. Але раз вже поставили таке питання.

Взагалі-то, не хотілося б мовчати. Виходить так, що допомогу отримує тільки одна команда, що, напевно, некоректно.

Це стосується не тільки команд, які борються нагорі турнірної таблиці, але й аутсайдерів, яким теж потрібні очки, щоб не вилетіти", - цитує Луческу прес-служба його клубу.
Категорія:Спорт| Перегляд:777| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.