З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Микола Басков і Вікторія Боня влаштували еротичне шоу на очах у своїх колег

Микола Басков і Вікторія Боня влаштували еротичне шоу на очах у своїх колег

фото Микола Басков і Вікторія Боня влаштували еротичне шоу на очах у своїх колег
Микола Басков і Вікторія Боня влаштували справжнє еротичне шоу на очах у своїх колег.

Днями найяскравіші представника індустрії шоу-бізнесу зібралися в Москві на церемонії вручення Першої премії російського музичного телеканалу RU.TV.

Захід відвідали Філіп Кіркоров, Григорій Лепс, Віра Брежнєва, Діма Білан, Єва Польна, Тіматі, Елка, дует Потап і Настя, МакSім, групи Serebro, Quest Pistols та інші, передає DELFI.

В ролі ведучих церемонії виступили Микола Басков і Вікторія Боня. Вони, до речі виявилися одними з найяскравіших гостей тусовки, адже більшість уваги привернула саме їхня поведінка цього вечора.

Миколі Баскову, чий темперамент давно всім відомий, вже важко чимось здивувати громадськість. Але ось чого не чекали від Вікторії Боні, так це такої відвертої витівки: на очах у своїх колег і перед об'єктивами фотокамер дівчина дозволила Баскову обмацати себе від ніг до голови. Причому Микола ні в чому собі не відмовляв, насолоджуючись стрункими формами Боні: він цілував її груди, міцно притискав до себе її стегна і обіймав за талію.

Той факт, що десь за стінами вечірки Вікторію Боню чекає її жених Алекс, геть не бентежило зірку. Дівчина веселилася "на повну", забувши про усе.

А нещодавно робота над новим кліпом гурту "НеАнгели" витіснила з парку на Виставці відпочивальників. Поки пишногруді дівчата відпрацьовували черговий дубль для свого нового відео, поряд з ними мамочки вивели діточок на прогулянку. Ситуація дівчатам стала не до шмиги. Перед маленькими дітьми відверті рухи демонструвати розкуто не виходило.
Категорія:Культура| Перегляд:831| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): талія, еротичне шоу, Микола Басков, груди, Вікторія Боня
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.