З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Mazda представить новий дизайн своїх автомобілів у 2013 році

Mazda представить новий дизайн своїх автомобілів у 2013 році

фото Mazda представить новий дизайн своїх автомобілів у 2013 році
Mazda планує представити нове покоління моделі Rx-8 у 2013 році (не виключено, що модель отримає іншу назву - серед варіантів Rx-7 або Rx-9).

Японці планують зберегти для Rx-8 роторний двигун, передає Autoportal.ua. Щоправда, він зазнає докорінної модернізації. Це потрібно для того, щоб вписати мотор в жорсткіші екологічні вимоги і вирішити проблему з недостатнім за силою крутильним моментом на низах. Крім того, новий роторний агрегат може отримати компресор.

Варто нагадати, що на автосалоні в Парижі, який відкриється для преси 30 вересня цього року, компанія Mazda обіцяє показати абсолютно новий концепт. Він буде цікавий перш за все тим, що саме цей автомобіль визначить подальший розвиток дизайну Mazda на найближчі декілька років.

На думку представників японської компанії, нинішній стиль Mazda, який вони називають "зум-зум", уможливив автомобілям цієї компанії стати впізнаваними у всьому світі. Крім того, завдяки вдалому дизайну продаж машин марки Mazda значно зріс.

Проте в компанії говорять, що представлений у Женеві автомобіль Mazda5 стане останньою моделлю Mazda, виконаною в старому стилі.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:779| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.