З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » Магазини де гречку та борошно можна купити без націнок відкриває КМДА

Магазини де гречку та борошно можна купити без націнок відкриває КМДА

фото Магазини де гречку та борошно можна купити без націнок відкриває КМДА
Київська влада відкриває у столиці магазини, де можна купити гречану крупу та борошно за доступною ціною. За рішенням КМДА, у кожному з десяти районів має бути по два магазини і два ринки, де продається гречка по 18,99 грн і борошно по 3-4,5 грн, пише газета "Сегодня".

Крупи, нагадаємо, в супермаркетах зараз практично немає, а вартість борошна коливається від шести до восьми гривень. Список з двадцяти таких магазинів ще складається в РДА. В управлінні з торгівлі КМДА стверджують, що список можна буде побачити не раніше, ніж у понеділок.

У Подільському районі магазини з гречкою та борошном за доступною ціною розташовані за такими адресами: магазин "Куренівка" на вулиці Фрунзе, 122/1, і магазин на Юрківській, 8/13. А в Солом'янському районі - гастроном "Шереметьєвський" по Повітрофлотському пр., 43.

Є гречка і на столичних ринках: Нивки, Лівобережний, Дарницький, Печерський, Виноградар, Дніпро, Деміївський, Райдужний, Юність, Вирлиця, Солом'янський, Оболонський, Троєщина, Лісовий, Житній, Володимирський, Лук'янівка.

Найдешевше гречку можна купити на ярмарках, які відбуваються по черзі в кожному районі Києва.

Як повідомлялося, Київська міськдержадміністрація (КМДА) обіцяє відкрити перші магазини, в яких реалізовуватимуться продовольчі товари від виробників, вже в першому кварталі поточного року. "У першому кварталі ми такі перші об'єкти відкриємо", - сказав голова КМДА Олександр Попов.

За його словами, КМДА вже провела роботу з головами низки облдержадміністрацій щодо реалізації таких проектів, зокрема, вже визначено партнерів з Київської, Полтавської, Вінницької і Херсонської областей.

При цьому він підкреслив, що київська влада має намір звільнити таких товаровиробників від податкових і інших зобов'язань, які належать до повноважень міської влади.

За його словами, в Києві буде реалізовано пілотний проект на Житньому ринку. "Я зустрівся з ініціативною групою і поставив завдання знизити ціни", - повідомив Попов.

Такого зниження, на його думку, можна буде досягти, зокрема, "усунувши тіньові потоки без додаткового навантаження".

Таким чином київська влада має намір забезпечити конкуренцію товаровиробників продтоварів з великими торговельними мережами, що дозволить зменшити ціни на продовольство в столиці на 15-20%.
Категорія:Економіка| Перегляд:809| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): магазин, націнка, борошно, гречка, купити, КМДА
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.