З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Мадонна знімає фільм про любов Едуарда VIII

Мадонна знімає фільм про любов Едуарда VIII

фото Мадонна знімає фільм про любов Едуарда VIII
Королева поп-музики Мадонна пише сценарій до фільму про найбільш скандальну жінку минулого століття, заради одруження з якою Едуард VIII відмовився від престолу, внаслідок чого в Англії вибухнула справжня криза.

Співачка просить королеву Єлизавету II дозволити їй зйомки в палаці, повідомляє NEWSru.co.il з посиланням на Telegraph.

Почати зйомки Мадонна планує вже найближчого літа. Головну роль у картині про дружину герцога Віндзорского, герцогиню Уолліс Сімпсон, зіграє австралійська акторка Еббі Корніш.

Американська співачка хоче створити максимально правдивий фільм. Саме тому вона просить дозволу проводити зйомки в Англії, у королівському палаці.

Наближені до двору особи кажуть, що Мадонна повинна бути готова до відмови Єлизавети - звичайно художні зйомки в палаці строго заборонені, і чи навряд королева зробить виняток - особливо заради історії про місіс Сімпсон.

Уолліс Сімпсон народилася в 1896 році. До моменту знайомства її з королем Великобританії Едуардом VIII, тоді ще принцом Уельським, вона була заміжня, до того ж вдруге.

Їхній бурхливий роман, що почався в 1934 році, призвів до того, що Едуард VIII, що зійшов на престол, прийняв дуже непросте рішення: він знав, що архієпископ Кентерберійський і все британське суспільство були категорично проти його зв'язку з Уолліс Сімпсон, і волів відмовитися від корони, але залишитися з коханою жінкою.

10 грудня 1936 року Едуард VIII підписав зречення від престолу за себе й своїх нащадків. У своєму зверненні до народу він сказав, що відрікся від престолу тому, що вважає неможливим виконувати обов'язки короля без допомоги тої жінки, яку він любить. Його рішення стало сенсацією, а Уолісс Сімпсон була визнана "Жінкою року".

Коли весілля було вже призначене, Едуард вирушив в Австрію й там, у друзів, чекав, поки Уолліс оформила розлучення із другим чоловіком. Весілля колишнього короля відбулося 3 червня 1937 року. Королем Англії став брат Едуарда Георг VI, що подарував колишньому монархові титул герцога Віндзорського.

До самої смерті Едуарда Уоліс Сімпсон залишалася з ним. Однак ходили чутки про її зв'язки з іншими чоловіками. У роки Другої світової війни раз у раз з'являлися відомості про зв'язок подружжя з нацистською Німеччиною. У результаті герцог Віндзорський із дружиною покинули Європу, Едуард став губернатором Багамських островів. Тільки після війни вони повернулися у Францію.

В 1956 році у світло вийшла автобіографічна книга Уолліс Сімпсон "Серцю не накажеш". Герцог Віндзорський помер 28 травня 1972 року, а герцогиня вмерла 2 квітня 1986 року в 90 років і була похована поруч зі своїм законним чоловіком у королівській усипальниці у Віндзорі.

Ідея зняти фільм про Сімпсон з'явилася в Мадонни після її розриву з Гаєм Річчі. Мадонна бачить схожість між собою й Уолліс, тому що вони обидві - "зухвалі американки", які вийшли заміж за британців, чим викликали громадське обурення, писали ЗМІ рік тому.
Категорія:Культура| Перегляд:951| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.