З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Лобода розповіла про роман з Максимом Барських

Лобода розповіла про роман з Максимом Барських

фото Лобода розповіла про роман з Максимом Барських
Світлану Лободу на шоу "Фріспічило" у концерт-холі "Фрідом" потягнуло на відвертість. Співачка почала розповідати про свій роман зі співаком Максом Барських, повідомляє Gazeta.ua.

"Це такий нафталін. Але якщо коментувати той "венорізательний" період, то тоді на концерті, де він наче б то різав через мене вени, сиділа моя молодша сестра. Вона дзвонить і каже мені: "Боже, Свєта, цей хлопчик порізав через тебе вени". Не знаю, чи це була правда, але на руці у Барського є два шрами. А може, і не різав нічого. В наш час, скориставшись технологіями, можна таке зробити", - зазначає співачка.

Окрім того, Лобода знялася у відвертій фотосесії із Барських для одного із чоловічих глянців.

"Якщо вам так цікава ця тема, то розкрию вам маленьку таємницю. У нас із Бадоєвим (Алан Бадоєв, продюсер Барського) була домовленість. Я знімаюсь із Максом у фотосесії, а мені на шару дістаються зйомки кліпу", - зізналася Лобода.

Кажуть, зйомки у Бадоєва коштують 40 тисяч євро.

Нагадаємо, що Світлана Лобода представляла Україну в 2009 році на конкурсі "Євробачення", який проходив у Росії, і посіла там лише 12-те місце.
Категорія:Культура| Перегляд:625| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Макс Барських, Лобода, роман
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.