З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » ЛЧ. 1/8 фіналу: ЦСКА і "Севілья" розходяться миром. Відео огляд

ЛЧ. 1/8 фіналу: ЦСКА і "Севілья" розходяться миром. Відео огляд

фото ЛЧ. 1/8 фіналу: ЦСКА і "Севілья" розходяться миром. Відео огляд

Іспанська "Севілья" вдало завершила перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти московського ЦСКА. Підопічні Маноло Хіменеса забили гол на виїзді і при цьому не програли, що автоматично робить їх фаворитом поєдинку у відповідь, який відбудеться 16 березня в Севільї.

ЦСКА - "Севілья" 1:1

Голи: Гонсалес, 66 - Негредо, 25

ЦСКА: Акінфєєв, А. Березуцький, В. Березуцький, Ігнашевіч, Щенніков, Красіч, Алдонін, Шемберас, Гонсалес, Хонда (Мамаєв, 83), Нецід

"Севілья": Палоп, Станкявічус, Ескюде, Фасіо, Адріано (Перротта, 59), Навас, Ромарік, Зокора, Наварро, Ренато (Акоста, 88), Негредо (Кануте, 76)

Видовищної гри у виконанні обох команд не вийшло. "Севілья" вибрала гру другим номером, чекаючи помилки суперника, а армійці зробили ставку на дальні удари.

У результаті і ті, і інші свого домоглися: Негредо відзначився після жахливої помилки центральних захисників ЦСКА, а Марк Гонсалес дальнім ударом вразив кут воріт Палопа.

Альваро Негредо: "Я ще не забивав у Лізі чемпіонів і дуже хотів зробити це. Я не задоволений нічиєю. Скажу так: це і не поганий, і не хороший результат. Ми бажали перемогти: забили, продовжували в тому ж дусі. Здавалося, що ми контролювали гру. Але секундна розслабленість коштувала нам пропущеного м'яча.

Маноло Хіменес: "Краще було б виграти, але і це позитивний результат, враховуючи, що нам треба було пристосуватися до незвичного для нас покриття. При рахунку 1:0 ми намагалися вирішити долю матчу, мали моменти, але ЦСКА вирівняв гру. При рівності в рахунку пішла відкрита гра. Загальне враження від гри - кисло-солодке, десь ми були краще, десь краще грав суперник".

Леонід Слуцький, тренер ЦСКА: "Дуже радий, що ми зрівняли рахунок, але з іншого боку... У мене такі, подвійні почуття. Найголовніше, що ми ще продовжуємо боротися. Зрозуміло, що рахунок 1:1 дає більше шансів нашому суперникові, але тим не менше, це той рахунок, при якому можна проходити в наступну стадію турніру".

Категорія:Спорт| Перегляд:913| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.