З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура
Картинка Скасування квот для української музики повертає Україну до "радянського минулого", вважають експерти
1 лютого Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення", що передбачає скасування квот для національного музичного продукту. Ідеться про норму, яка встановлювала, що в загальному обсязі мовлення не менше ніж 50% мають становити музичні твори українських авторів чи виконавців.
Категорія: Культура | Переглядів: 645 | Дата: 07.02.2011

Картинка Відомий музикант Гері Мур помер на 58 році життя, через серцевий напад
Рок-музикант і гітарист з Північної Ірландії Гері Мур, якого називали "білим чарівником блюзу", помер у неділю вранці в Іспанії від серцевого нападу, передає Бі-Бі-Сі. Йому було 58 років.
Гері Мура вважають одним з найпомітніших рок-гітаристів його покоління. Він грав як у складі кількох рок-груп, в тому числі знаменитої ірландського гурту Thin Lizzy, так і виступав із сольними проектами.
Категорія: Культура | Переглядів: 808 | Дата: 07.02.2011

Картинка Організатори "Ukrainian hip hop dance championship" відвідали Івано_франківськ
В Івано-Франківську проведуть майстер-клас для потенційних учасників "Ukrainian hip hop dance championship". Питання участі в чемпіонаті України та світу, правила проведення чемпіонату, суддівство — про це сьогодні говорили на спільній прес-конференції голова міськспорткомітету Віталій Матешко та організатори "Ukrainian hip hop dance championship" – Національний директор "Hip Hop Ukraine" Андрій Гулаков і директор чемпіонату "Hip Hop Ukraine" Олександр Ченцов.
Категорія: Культура | Переглядів: 681 | Дата: 03.02.2011

Картинка Ліна Костенко презентувала у Києві свою нову книжку "Ріка Геракліта"
Сьогодні у столичному інформагентстві "Укрінформ" презентували нову книжку поетеси Ліни Костенко  "Ріка Геракліта". Вона вийшла у київському видавництві "Либідь". До видання увійшли 200 віршів попередніх років та близько 60 нових поезій.
Категорія: Культура | Переглядів: 882 | Дата: 03.02.2011

Картинка «Найкращий читач України - 2011» результати міського конкурсу
28 січня 2011р. о 12 00 на базі Центру патріотичного виховання учнівської молоді ім. С.Бандери було проведено міський етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Найкращий читач України-2011».
          Організаторами Конкурсу є Міністерство освіти і науки України, Національна бібліотека України для дітей і Громадська організація «Форум видавців», співорганізаторами – органи місцевого самоврядування.
Категорія: Культура | Переглядів: 692 | Дата: 03.02.2011

Картинка Фільм Вуді Аллена за участю Карли Бруні відкриє Каннський кінофестиваль
"Північ у Парижі" — це прекрасне любовне послання з Парижа. Цей твір, в якому Вуді Аллен глибше розкриває питання, порушені в його останніх фільмах: наші стосунки з історією, мистецтвом, задоволенням і життям", - заявив художній директор фестивалю Тьєррі Фремо.
Категорія: Культура | Переглядів: 585 | Дата: 02.02.2011

Картинка кохання принца Вільяма і Кетрін Міддлтон, про нього буде знято романтичну стрічку
Історія кохання принца Вільяма і Кетрін Міддлтон увіковічать в кіно. Про це оголосила телекомпанія Lifetime, яка вже працює над проектом. Як повідомляє РИА "Новости" з посиланням на Ew.com, Вільяма зіграє актор Ніко Еверс-Свіндел, а його батька, принца Чарльза - актор Бен Крос.Вакансія на роль коханої принца поки відкрита.
Категорія: Культура | Переглядів: 614 | Дата: 01.02.2011

Картинка Концерт Львівського гурту "І кров по долині"
Вчора в залі Культурно-мистецького центру «Є» виступили хлопці з Львівського гурту «І кров по долині». Четверо співаків, кожен з яких грає на різних акустичних інструментах: соло- та ритм-гітарах, барабанах, бубні – виконали кілька відомих народних, а також авторських пісень на патріотичну тематику.
Категорія: Культура | Переглядів: 583 | Дата: 01.02.2011

Картинка Розкрадач гробниць навів археологів на слід загубленої гробниці імператора Калігули
Статую (за попередніми оцінками, її вартість близька до мільйона євро) виконано з рідкісного грецького мармуру, і вона зображає Калігулу, що сидить на троні. На ногах у імператора - його улюблені солдатські чоботи "каліги", за носіння яких він і отримав своє прізвисько. Цей матеріал, а також той факт, що монумент зображає Калігулу на троні в багатому одіянні, дають підставу думати, що статуя зберігалася в імператорській гробниці.
Категорія: Культура | Переглядів: 652 | Дата: 20.01.2011

Картинка Кайлі Міноуг подалася в каббалу
Співачка Кайлі Міноуг, яка, на відміну від інших знаменитостей, жодного разу не була помічена ні в одній з популярних релігійних сект, таки попалася. В Чікаго, де скоро розпочнеться її турне на підтримку альбому Aphrodite, вона була червоною вовняною ниткою на лівому зап'ясті. Прямо як подруга Мадонни.
Категорія: Культура | Переглядів: 596 | Дата: 13.01.2011

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 25 26 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.