З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Конфлікт Федецького з Карпатами вичерпано, а Артем повернувся до основного складу

Конфлікт Федецького з Карпатами вичерпано, а Артем повернувся до основного складу

фото Конфлікт Федецького з Карпатами вичерпано, а Артем повернувся до основного складу
Львівські "Карпати" залагодили конфлікт з одним зі своїх лідерів Артемом Федецьким. Гравець продовжить виступати за зелено-білих до закінчення оренди, тобто до кінця чемпіонату. Після цього Артем повернеться до донецького "Шахтаря", де і буде вирішуватися питання про продовження його кар'єри. Сам футболіст запевнив, що бачить своє майбутнє тільки в "Карпатах".

Артем Федецький: "Не буду приховувати - ситуація з моїм переведенням до молодіжного складу виникла не на порожньому місці. Існувало непорозуміння між клубами, не зовсім правильно в цій ситуації повів себе і я. Як один з лідерів колективу своєю поведінкою я зобов'язаний бути прикладом для гравців, особливо молодих футболістів. Я цілком розумію, що сам винен у цій ситуації, підвів колектив. Як би там не було, це хороший життєвий урок для мене. Незважаючи на це вже все позаду, клуб пішов назустріч моєму бажанню почати все з чистого аркуша - і це головне".

Крім того, як цитує Артема офіційний сайт "Карпат", Федецький пообіцяв, що "якщо в Донецьку мені дадуть зрозуміти, що в "Шахтарі" не зацікавлені в моїх послугах, запевняю львівських уболівальників в тому, що я буду наполягати на своє поверненні саме в "Карпати", пропозиції ніякого іншого клубу я розглядати не буду".

Конфлікт між сторонами виник на початку року. Його підсумком стало переведення Федецького в молодіжну команду, а також не участь футболіста у підготовчих зборах. Через це наставник національної збірної України Олег Блохін заявив, що "Федецький сам викреслив себе з числа учасників Євро-2012".
Категорія:Спорт| Перегляд:663| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Конфлікт Федецького, Карпати, Артем федецький, федецький
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.