З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Коломия виграла у Франківська

Коломия виграла у Франківська

фото Коломия виграла у Франківська
На паркеті Івано-Франківського фізкультурно-спортивного комплексу зустрілися команди «ВАМБУД» з Івано-Франківська та «Тирлич» з Коломиї.

Вже з перших хвилин матчу коломийські баскетболісти показали злагоджену командну гру. По зевершенні другого періоду рахунок на табло показував 34:50 на користь БК «Тирлич».

У коломийців бездоганно зіграли молоді баскетболісти Любомир Бортейчук та Олександр Ситник. Варто зазначити, що до Івано-Франківська «тирличани» приїхали не в повному складі, а лише 8 гравців.

Крім молодих баскетболістів грали Роман Дубей, Євген Добренький, Дмитро Неволін, Зураб Сванідзе, Андрій Романиця та Олексій Острий. Варто зазначити, що кожен з гравців БК «Тирлич» закинув у кільце «ВАМБУД» як мінімум по 10 очок, а Олексій Острий запам’ятався пбліці влучними кидками з тьохочкової зони. І як результат «Тирлич» переміг з рахунком 134:60.
До цієї гри БК «ВАМБУД» виступав в чемпіонаті області без поразок, тож коломийці перервали переможну ходу суперників.

Відтак, попри те, що БК «Тирлич» чекає ще одна гра в чемпіонаті області вони вже вийшли в плей-оф, маючи в своєму арсеналі 8 очок та посідаючи першу сходинку у своїй групі.
Категорія:Спорт| Перегляд:939| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.