З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Киргизькі в'язні голодують через заборону на повій

Киргизькі в'язні голодують через заборону на повій

фото Киргизькі в'язні голодують через заборону на повій
За його словами, мотивація в'язнів незрозуміла - поки що вони не висунули жодних вимог, передає Lenta.ru.

"Вони, мабуть, чекають "прогону" (вказівки від кримінальних лідерів)", - заявив чиновник. Голодування оголошено в колоніях, що перебувають в Бішкеку, селах Біловодське, Джан-Джери і Молдованівка, а також у колонії в місті Каракол.

У ДСВП вважають, що протест ув'язнених пов'язаний із запровадженими недавно обмеженнями на побачення. "За законом засуджені мають право на побачення з родичами та іншими особами. Але під виглядом "інших" у закриті установи водили повій", - заявив Бусурманкулов. Нові обмеження стосуються саме цих "інших осіб".

Ув'язнені киргизьких в'язниць не вперше використовують голодування як спосіб вираження протесту. Востаннє масове голодування вони оголошували в березні 2011 року, виступаючи таким чином проти важких умов утримання. Воно закінчилося безрезультатно.

Раніше український депутат Геннадій Москаль надав приголомшливі фото зі слідчого ізолятора №15 м. Сімферополя, які свідчать про те, що повністю прогнила державна пенітенціарна система за гроші проводить у камери до арештованих повій, носить спиртне, наркотики, дозволяє користуватися мобільними телефонами і ноутбуками.
Категорія:Цікаво| Перегляд:580| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.