З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Кінця світу не буде

Кінця світу не буде

фото Кінця світу не буде
Людина, відома як "Великий чаклун Мексики", спростувала інформацію про те, що в 2012 році настане кінець світу, передає в середу агентство Associated Press.

Як розповів Антоніо Васкес Альба на щорічній прес-конференції, майя ніколи не передбачали кінець світу. Теорії про "судний день" в кінці 2012 року чаклун назвав "величезною брехнею".

Нагадаємо, уявлення про те, що в 2012 році настане кінець світу, засновані на одному з календарів майя, який закінчувався на 2012 рік з сучасного літочисленням.

Васкес також припустив, що південноамериканські лідери останнім часом хворіють на рак через чаклунство. Як нагадує агентство, кілька днів тому президент Венесуели Уго Чавес також задавався питанням, чи не наслали чи США ракові захворювання на нього і його колег з Бразилії, Аргентини та Парагваю.

Тим часом на особистому сайті чаклуна розміщені всі його передбачення на 2012 рік. Зокрема, він передбачив три великі авіакатастрофи з численними жертвами, землетрус в Італії, руйнівні виверження вулканів в Еквадорі і цунамі в Тихому Океані.

Категорія:Цікаво| Перегляд:608| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.