З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Художник намалював портрети ризьких чиновників пенісом

Художник намалював портрети ризьких чиновників пенісом

фото Художник намалював портрети ризьких чиновників пенісом
Австралійський художник, який творить під псевдонімом Прікассо, намалював портрет мера Риги Ніла Ушакова та віце-мера Айнара Шлесерса за допомогою пеніса.

Твір мистецтва було створено на прохання одного з латвійських розважальних порталів, після чого передано до думи. Портал сподівається, що Ушаков і Шлесерс оцінять цей внесок у розвиток міста, повідомляє NEWSru.co.il.

Замовники сподіваються, що багато туристів, які дізналися про те, що в міській Ратуші є портрет, написаний таким незвичайним способом, кинуться до Риги, приносячи їй дохід.

Прікассо, який оголосив себе засновником нового напряму в живописі, малює свої картини, наносячи фарбу на полотно за допомогою статевого органу. Живописець-новатор визнає, що обрав дещо виснажливу і трудомістку техніку, але залишається їй вірний понад 15 років. Для написання деталей, які не потребують ретельного опрацювання, Патч використовує сідниці.

Серед полотен Прікассо - портрети Джорджа Буша і Михайла Горбачова.

Нагадаємо, що в травні 2010 року в Нью-Йорку на аукціоні за 12,4 млн доларів була продана робота Іва Кляйна із серії "Антропометрії", намальована за допомогою відбитків людських тіл на полотні.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:761| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.