З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Японці винайшли мотоцикл-унітаз

Японці винайшли мотоцикл-унітаз

фото Японці винайшли мотоцикл-унітаз
У Японії винайшли мотоцикл-унітаз. Після аварії на атомній станції "Фукусіма" Японія планує поступово виводити інші атомні станції з експлуатації, замінюючи атомну енергетику альтернативною.

Одним з основних джерел енергії, на який в майбутньому планує перейти Японія, є біогаз. Саме для медіа-кампанії на його підтримку і створено мотоцикл-унітаз TOILET BIKE NEO.

Працює він лише на людських фекаліях і газах. "Залізний кінь" на трьох колесах оснащений унітазом-сидінням. Тобто водій може заправляти мотоцикл, не злізаючи з нього, пише NEWSru.co.il.

Бачок використовується не тільки як бак. Він здатний сповіщати водія про курс акцій і навіть пророкувати майбутнє. Найближчим часом гібрид мотоцикла з унітазом випустять на дороги Японії.

Цей незвичайний байк, як планується, заїде в усі префектури Японії, проїдеться по найбільших містах цієї країни, де за допомогою гучномовця розповість японцям про переваги біогазу. Під час зупинок водій буде роздавати людям інформаційні буклети та відповідати на запитання.

Зазначимо, 11 березня на північному сході Японії стався землетрус магнітудою 9,0. Землетрус через відмову системи охолодження на АЕС "Фукусіма-1" призвів до вибухів.
Категорія:Новини світ| Перегляд:804| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): унітаз, ядерна енергетика, Японія, японці, мотоцикл, мотоцикл-унітаз
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.