З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Яка ціна дзвінка за кордон?

Яка ціна дзвінка за кордон?

фото Яка ціна дзвінка за кордон?
Тарифи на телефонні дзвінки від різних операторів мобільного зв’язку відрізняються не лише в межах України. Вони доволі широко диференціюються і щодо спілкування з абонентами інших країн. Втім, кожен з українських операторів пропонує різноманітні послуги, переконуючи, що саме з ними дзвонити буде найдешевше.

То наскільки ж дешеві дзвінки за кордон? Розглянемо ситуацію з тарифами для абонентів передплати, не зачіпаючи контракт.

Як правило, найдешевше з України дзвонити в Росію. Так life :) пропонує тарифи і послуги, які дозволять телефонувати на стаціонарні номери у сусідню країну всього за 10-12 коп./хв. На мобільні дорожче – 69-99 коп./хв. МТС в інші країни своєї мережі, в тому числі і в РФ дозволяє дзвонити по 99 коп./хв. При цьому як в них, так і в life :) присутня плата за з’єднання у розмірі 50 коп. У МТС можливий також варіант дзвінків у Росію по 15 коп./хв. з щомісячною абонплатою 5 грн. Київстар хвилину розмови в РФ оцінює від 19 до 95 копійок, залежно від тарифу. У djuice хвилина коштує 1,5-3 грн. Можна дзвонити також по 0,95 грн.

У Європу телефонувати трохи дорожче. life :) - від 0,75 до 1,99 грн./хв. без абонплати, або з оплатою 6 грн. щомісяця, залежно від тарифу. МТС – 4 грн./хв. у бізнес-час і 2,20 грн./хв. у не бізнес час з абонплатою 5 грн., коли користуєшся. Можливе замовлення послуги 25 хвилин на місяць по 1 грн. на дзвінки в усі країни. Київстар пропонує дзвінки в Європу від 0,79 до 2 грн./хв. з абонплатою 10 грн. при замовленні послуги. У djuice – 4 і 2 грн. в бізнес і не бізнес час відповідно.

У Північну Америку вартість дзвінків практично така ж сама, як і в Європу.
Категорія:Цікаво| Перегляд:1973| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.