З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Як зберегти квіти свіжими в морози

Як зберегти квіти свіжими в морози

фото Як зберегти квіти свіжими в морози
Хоч на вулиці морози, однак різноманітні свята, такі як іменини, весілля, ювілеї, тривають. А значить квіти залишаються актуальними навіть в холодну пору року. Втім, доставити їх адресатові цілими і неушкодженими в зимовий час трохи складніше, ніж у весняно-літній період.

Найперше, що слід врахувати при покупці квітів, це їхня витривалість на морозі. Тому від екзотичних видів, до прикладу, орхідей, слід відмовитись. Вважається, що доволі морозостійкими є тюльпани. Довше витримати лютий холод зможуть також троянди і хризантеми. Однак зловживати витривалістю цих квітів на морозі теж не варто. Найперше, що слід зробити при покупці квітів – це загорнути їх у захисну плівку чи папір. З цим Вам, імовірно, без проблем допоможуть у магазині. Слід продумати свою доставку квітів, аби вони не перебували на морозі довше 5 хвилин, оскільки є ризик того, що букет втратить свій вигляд. Найкращий варіант – власне авто. Якщо ні, то не зайвим буде довезти квіти на таксі. Або ж просто дуже добре розрахувати якнайшвидший приїзд маршрутки. Хоч в останньому випадку квітам теж може бути холодно.

У приміщенні не варто одразу ставити букет у воду. Нехай квіти 10-15 хвилин звикнуть до нової температури, зігріються. Після цього слід перевірити, чи свіжі зрізи на стеблах. Не завадить їх поновити. Зріз повинен бути похилим, так рослина матиме кращий доступ до води.

Щодо подальшого догляду за букетом, то обов’язковою умовою є чиста вода, яку необхідно змінювати щоденно. Сухі квіти слід вчасно зрізати. Підрізати стебла теж можна щодня.

Не варто ставити букет на протягах, а також в надто опалюваних місцях. Не рекомендується тримати поряд фрукти, оскільки вони виділяють етилен, який згубно діє на квіти.
Категорія:Цікаво| Перегляд:676| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.