З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » Як Франківськ буде святкувати День Незалежності

Як Франківськ буде святкувати День Незалежності

фото Як Франківськ буде святкувати День Незалежності

 Пропонуємо Вашій увазі план заходів відзначення 21-ї річниці Незалежності України у нашому місті.

24 серпня о 11.00 на Вічевому майдані відбудеться урочисте віче.
 
24 серпня о 14.00 біля Народного дому відбудеться святковий концерт „Є багато країн на землі, а найкраща для нас – Україна”, участь у ньому приймуть усі мистецькі колективи Народного дому.
 
24 серпня о 16.00 у міському парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка відбудеться святковий концерт „Велична і свята, моя рідна Україно”.
 
Центральний Народний дім та Муніципальний центр дозвілля підготували святкову програму до відзначення 21-ї річниці Незалежності України. Своє мистецтво мешканцям міста продемонструють хори, оркестри, танцювальні колективи, вокальні ансамблі та окремі виконавці.
 
26 серпня о 16.00 у міському парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка відбудеться святковий концерт за участю кращих творчих колективів та окремих виконавців міста.
 
У закладах культури приміської зони також пройде ряд тематичних заходів. Зокрема 24 серпня о 10.00 відбудеться урочисте віче біля могили борцям за волю України у с. Хриплин.
 24 серпня о 11.00 – молебень та святковий концерт „Нам усім боротися треба ще й тепер” у с. Крихітці.

24 серпня о 16.00 відбудеться концерт „Україно, колиско моя” у Народному домі с. Угорники.
 
24 серпня о 18.00 – святкові урочистості „Своє серце, Україно, я кладу тобі до ніг” у Народному домі с. Микитинці.
 
Ряд заходів відбудеться також і у бібліотеках і філіях міської централізованої бібліотечної системи. Серед них – пізнавальна гра „Подорожуємо рідною Україною” та тематичні вибірки літератури у всіх бібліотеках міста.
 
Також 24 серпня делегація міста Івано-Франківськ прийме участь у фестивалі „Парад вишиванок – 2012”, який відбуватиметься у Києві.
 А 23 серпня о 14.00 у приміщенні облмуздрамтеатру ім. І.Франка відбудеться обласна святкова урочиста академія, присвячена 21-й річниці Незалежності України.
Категорія:Анонси| Перегляд:943| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.