З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Івано-Франківська "Свобода" завадила комуністам пройти центром міста

Івано-Франківська "Свобода" завадила комуністам пройти центром міста

фото Івано-Франківська "Свобода" завадила комуністам пройти центром міста
В Івано-Франківську пройшла святкова хода на честь 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. По центральних вулицях повинна була пройти колона членів КПУ, але через протести "Свободи" комуністам довелося змінити маршрут, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з планом проходження колони, комуністи збиралися на Вічевому майдані і повинні були урочисто пройти центральною вулицею Івано-Франківська - Незалежності до Меморіального кладовища на вулиці Лепкого і провести мітинг.

Але вулицю Незалежності на відстані 100 м від початку перекрили для руху щільними шеренгами близько 100 представників івано-франківської міськорганізації "Свободи".

Вони тримали партійні прапори і гасла "Бандера і Шухевич - наші герої", "Бандера і Шухевич - Почесні громадяни Івано-Франківська", "Сталін = Гітлер", "Комуністів - на смітник історії", "Партія регіонів - п'ята колона Москви". При цьому вони скандували "Бандера - наш герой!", "Шухевіч - наш герой!", "Коммуно-фашизму - ні!", "Чемодан, вокзал, Россия!", "Не дамо комуністам пройти центральними вулицями Івано-Франківська!".

В результаті колона, в якій знаходилися більше 300 представників КПУ, Партії регіонів, Народно-демократичної партії, ветеранів Великої Вітчизняної війни, у супроводі бійців підрозділу "Беркут" і міліціонерів змінила маршрут і пройшла по вулицях Франко, Грушевського, Гаркуші до Меморіального кладовища.

Співробітники підрозділів УМВД перекривали прилеглі вулиці, щоб представники "Свободи" не змогли перешкодити ходу.

Спочатку колони їхав "УАЗ" часів Великої Вітчизняної війни, в якому сиділи 4 хлопців і дівчат в польовій формі червоноармійців. З динаміків, встановлених на машині, звучав голос диктора Юрія Льовітана, що поздоровляв радянський народ з перемогою у Великій Вітчизняній війні, а також пісня "День Перемоги".

Учасники ходу несли вінки і квіти, 2 державних прапора і партійні прапори Комуністичної партії, Партії регіонів і Народно-демократичної партії, а також гасло "Пам'ять про радянських солдатів Великої Вітчизняної війни - визволителів України - священна!".

На Меморіальному кладовищі учасники ходи поклали вінки і квіти до могил загиблих при звільненні Івано-Франківська солдатів Радянської Армії і провели мітинг.

Виступаючи ветерани, зокрема, підкреслювали роль Радянського Союзу у війні, висловили надію на те, що радянська влада повернеться, засмучувалися тим, що в Івано-Франківську перейменували ряд вулиць, названих на честь визволителів міста від фашистів.

Більше конфліктів не виникало.

Представники івано-франківської горорганізациі "Свободи" пройшли ходою в Меморіальний сквер, де запалили свічки біля Хреста жертвам сталінських репресій.

Як повідомлялося раніше, 8 травня в Івано-Франківську відбулися обласні заходи з нагоди 65-ліття Перемоги у Великій Вітчизняній війні, організовані івано-франківською облдержадміністрацією.

Одночасно національно-патріотичні сили провели молебень біля Хреста жертвам сталінських репресій.

Івано-франківська облорганізація КПУ в цих заходах участі не приймала, а вирішила провести святкування Дня Перемоги окремо 9 травня.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:978| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.