З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Івано-Франківськ святкуватиме день народження Боба Марлі

Івано-Франківськ святкуватиме день народження Боба Марлі

фото Івано-Франківськ святкуватиме день народження Боба Марлі
Івано-Франківськ святкуватиме день народження видатного виконавця реґі Боба Марлі.  В культурно-мистецькому центрі "Є" відбудеться незвичайне кавер-паті. Тут звучатимуть відомі хіти першого аритиста Ямайки, а також оригінальна авторська музика.

Для іванофранківців їх  виконуватимуть чотири місцеві гурти:  "Рура", "Межа мрій", "Сон" та "Коляска". А хедлайнером концерту стануть відомі київські виконавці регі - група "РИБАЖИР".

Ця вечірка покликана  вшанувати культову фігуру Боба Марлі, як виконавця що зумів досягти міжнародного визнання, розповідає організатор концерту Андрій Осадчий. Адже  талант і темперамент афро-американського співака залишили яскравий слід у творчості багатьох поколінь етнічних музикантів.

«Bob Marley Birthday Party» безумовно залишить по собі яскраві  враження та подарує щирі посмішки місцевій публіці, переконаний Андрій Осадчий.

"У Франківську, якщо й відбуваються якісь тематичні вечірки, то це зазвичай звичайні кавер-паті, які нічого в собі не несуть, окрім перегравання чужих композицій. А ця вечірка орієнтована на те, аби вітлити в життя покликання-гасло самого Боба Марлі: Звільнити свій рорзум від гніву і прокинутись до життя". Хочеться створити не просто концертну атмосферу, а ту, яка б зробила частину людей, які туди прийдуть, трошки добрішими", каже організатор.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1019| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.