З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 3
Гостей: 3
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Ідеальна висота підборів

Ідеальна висота підборів

фото Ідеальна висота підборів
Вчені провели дослідження, під час яких було встановлено, що висота шпильки п'ять сантиметрів, яка вважається у всьому світі безпечною, не сприяє збереженню здоров'я. Фахівці виявили, що найкорисніший підбор у два рази нижчий.

Проте медики попереджають любительок шпильок про те, що постійне носіння туфель на надмірно високих підборах може призвести до досить серйозних наслідків. Але, як виявилося, повна відмова від підборів не менш шкідлива. А оскільки останнім часом дуже багато жінок все більше віддають перевагу взуттю на плоскій підошві, фахівці помітили, що любительки такого взуття все частіше стали звертатися по медичну допомогу.

Вчені пояснили це тим, що у взутті без підборів стопа виявляється нестійкою, тому що постійно з'їжджає під час того, коли людина йде, у внутрішню частину. Результатом цього стає розтягнення сухожиль, біль у ногах і пальцях. За словами вчених, необхідно носити взуття хоча б із невеликими підборами.

Нагадаємо, що минулого року вчені Нортумбрійського університету дійшли висновку, що жінки, які намагаються привернути до себе увагу за допомогою елегантного взуття, марно витрачають час, сили і гроші. За їхніми словами, чоловіки не помічають, у що взута дівчина, їх значно більше цікавить її постать і пластика в рухах.

Категорія:Цікаво| Перегляд:595| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.