З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » Герман запевняє, що для виконання умов МВФ влада не погіршить життя українців

Герман запевняє, що для виконання умов МВФ влада не погіршить життя українців

фото Герман запевняє, що для виконання умов МВФ влада не погіршить життя українців
Заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман запевняє, що нова влада не піде на погіршення життя українського населення заради виконання умов Міжнародного валютного фонду. Про це вона заявила під час ефіру програми "Шустер Live", повідомляє  УНІАН.

Герман зауважила, що МВФ ставить дуже жорсткі умови Україні, виконавши які, вона отримає новий кредит. "Під час переговорів ми мали дуже жорсткі умови", - сказала вона.

Герман зауважила, що МВФ поставив умову вдвічі зменшити дефіцит бюджету - з 12% до 6%. "І ми зробимо це, виконуючи умови Міжнародного валютного фонду, але ми ніколи не підемо на те, щоб виконуючи умови МВФ, ми погіршували життя найменш забезпечених людей", - сказала вона.

Герман наголосила, що влада шукатиме інші компенсатори та інші важелі для того, аби пересічні громадяни не відчули тих жорстких умов, які ставить МВФ.

Заступник глави Адміністрації Президента зауважила, що на переговорах у Вашингтоні була досягнута домовленість, що найближчі декілька тижнів буде відкрита нова програма МВФ для України, і в Україну надійдуть кредити для того, щоб країна могла відновлювати економіку.

Раніше повідомлялося, що уряд зобов’язується скоротити на 50% пенсії працюючим пенсіонерам та звузити можливості для підприємців щодо отримання права на спрощену систему оподаткування. Натомість український уряд просить Міжнародний валютний фонд затвердити нову програму stand-by на період з червня 2010 р. по грудень 2012 р. Про це йдеться в проекті листа про наміри уряду України до директора-розпорядника МВФ.

Але прес-секретар прем'єр-міністра Віталій Лук'яненко спростував цю информацию.
Категорія:Економіка| Перегляд:707| Додав:Admin |Рейтинг:1.0/1

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.