З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Герман пообіцяла, що російська мова отримає широку підтримку держави

Герман пообіцяла, що російська мова отримає широку підтримку держави

фото Герман пообіцяла, що російська мова отримає широку підтримку держави
Російська мова отримає широку державну підтримку в Україні, заявила в понеділок заступник голови адміністрації президента України Ганна Герман, виступаючи в Тель-Авіві на XII конгресі Всесвітньої асоціації російської преси, передає  РИА "Новости".

Конгрес відкрився в неділю, на нього з'їхалися 400 делегатів із понад 50 країн світу.

"Наша партія, яка перемогла у президентських виборах і яка привела до влади людей, які дуже поважають і люблять російську культуру, російське слово. І нас підтримали наші виборці саме тому, що ми вважаємо, що російська культура, російське слово, як і мова інших народів, що проживають в Україні, повинні розвиватися нарівні з українською державною мовою ... І я обіцяю вам, запевняю вас, що російське слово в XXI столітті в Україні буде мати широку державну підтримку ", - сказала Герман.

Вона передала учасникам конгресу привітання українського президента Віктора Януковича і від його імені запросила присутніх на XIII конгрес до Одеси.

"Оскільки це буде 13-й конгрес, треба їхати до Одеси, тому що там можуть пожартувати навіть над 13-м числом. Я думаю, що президент Віктор Янукович буде там разом із нами і ми поговоримо про перспективи російського слова в XXI столітті в Україні ", - сказала заступник голови президентської адміністрації.

Як відомо, в 2010 році українська влада вирішила спільно з Росією розвивати освіту і науку.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:733| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.