З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Гарік Харламов одружився на домогосподарці

Гарік Харламов одружився на домогосподарці

фото Гарік Харламов одружився на домогосподарці
Гарік "Бульдог" Харламов 4 вересня відзначив весілля. Обраницею екс-резидента Comedy Club стала звичайна московська домогосподарка Юлія Лещенко, з якою артист вже чотири роки живе в цивільному шлюбі.

З дівчиною Харламова познайомили друзі. Пропозицію руки і серця він зробив Юлі ще в минулому році, але весілля все відкладалося. "У таких питаннях не повинно бути поспіху. Ми з Юлею хочемо все як слід організувати, щоб було красиво", - пояснював своє зволікання Гарік.

Харламов зізнається, що вибрав "дівчину з народу" не просто так. Він завжди мріяв, що його дружина буде не завзятої кар'єристкою, а скромною домогосподаркою.

Пара відмовилася від традиційної реєстрації в загсі. Церемонія одруження відбулася на закритій віп-трибуні "Лужників", в квітні 2010 року обладнаній під весільні таїнства.

Після цього закохані відправилися на підмосковний клубний пляж, де і проходило святкування. Кажуть, що тільки оренда модного закладу обійшлася винуватцеві торжества не менше ніж у мільйон рублів.

Гостей зібралося не менше двохсот людей. Крім родичів і друзів на весіллі були помічені колеги Харламова по Comedy Club - Олександр Ревва, Тимур Батрудінов, Сергій Свєтлаков.

До речі, це вже друге весілля в рядах колишніх і нинішніх резидентів Comedy Club за останній час. Місяць тому в Мінську зіграв весілля Вадим Галигін. Пліткарі зашепотіли, що під вінець веселун відправився не просто так: нібито подружка шоумена знаходиться в положенні, і через півроку їм належить стати батьками.
Категорія:Культура| Перегляд:919| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): життя, камеді клаб, Харламов, весілля, Гарік Харламов, шоу бізнес
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.