З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Французькі ЗМІ: Бруні зраджує Саркозі

Французькі ЗМІ: Бруні зраджує Саркозі

фото Французькі ЗМІ: Бруні зраджує Саркозі
 Франції ходять чутки, що шлюбу президентської пари Саркозі-Бруні настав край: подружжя підозрюють в адюльтері. Причому коханців обоє обрали незвичайних - 55-річний Ніколя Саркозі, як то кажуть, закрутив роман із 40-річною міністром екології і чемпіонкою з карате Шанталь Жуанно, а 43-річна Карла Бруні - з поп-співаком Бенжаменом Біоле, молодшим за неї на шість років, передає InoPressa з посиланням на The Daily Mail.

Французький президент і супермодель завжди здавалися невідповідною парою, і не лише через різницю у зрості (10 сантиметрів на користь Бруні). Дехто вважає, що їхній шлюб проживе рівно доти, доки Саркозі залишатиметься при владі.

Особливу вагу чуткам про невірність у президентській сім'ї додає той факт, що днями їх підхопила одна з провідних французьких газет, Le Journal du Dimanche. На її сайті, зокрема, повідомлялося: "Кажуть, що кілька тижнів тому розпочався роман першої леді Франції і лауреата музичних конкурсів Бенжамена Біоле". Слід зазначити, що сама Карла Бруні останніми роками активно займається музикою - виконує пісні під гітару і випускає свої диски.

Крім того, на сайті йшлося, що президентський шлюб - "на ладан дихає". "Карла Бруні закохана в Бенжамена Біоле, а президент знайшов втіху з Шанталь Жуанно", - цитує британське видання французьких колег, передає NEWSru.com.

Якийсь журналіст, присутній на нещодавній церемонії вручення музичних премій, де Біоле став одним із лауреатів, прокоментував: "Карла буде першою, хто привітає його". А інший написав у Twitter: "Бенжамен Біоле - той самий парубок, хто...", - залишивши користувачам самим додумати закінчення фрази.

Ніколя Саркозі одружився з Карлою Бруні на початку лютого 2008 року після драматичного розлучення зі своєю дружиною Сесілією, що стало головною темою читацького інтересу далеко за межами Франції. У перші тижні свого бурхливого роману Саркозі і Бруні охоче позували фотографам на тлі єгипетських пірамід та на іншому романтичному тлі.

Проте тепер журналісти пригадують й інші моменти. Так, якось Карла Бруні проговорилася, що "швидко втомлюється від моногамних стосунків", і перераховувала своїх коханців - Міка Джаггера, Еріка Клептона і Дональда Трампа.

А про Ніколя Саркозі "пригадали", що шлюб із Карлою Бруні для нього вже третій з черги. Його роман з майбутньою другою дружиною Сесілією Мартен зруйнував родинні стосунки з корсіканкою Марі-Домінік Кюльолі, від якої у президента двоє синів. Розлучення було важким.

У Карли Бруні також є дитина від попереднього шлюбу.
Категорія:Новини світ| Перегляд:1243| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.