З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Французька стриптизерка спаплюжила святиню австралійських аборигенів

Французька стриптизерка спаплюжила святиню австралійських аборигенів

фото Французька стриптизерка спаплюжила святиню австралійських аборигенів
Австралійські аборигени вимагають депортувати з країни 25-річну французьку танцівницю і стриптизерку Елізе Сері, яка "спаплюжила" своїм мистецтвом їх святиню - скелю Айерс-рок або Улуру.

У ході стрип-шоу жінка дереться по каменях і поступово скидає з себе одяг, залишаючись в кінці вистави в білому бікіні, чоботях на шпильках і бушменському капелюсі.

Відео стриптизу розлютило аборигенів, а директор Центрального земельного ради Девід Росс, який представляє інтереси племені анангу, що володіє Улуру і всім національним заповідником, зажадав депортувати французьку туристку.

В інтерв'ю журналістам Сері заявила, що не хотіла образити аборигенів і їх культуру. Вона спробувала роз'яснити, що хотіла таким чином наблизитися до місцевих жителів, які "звикли ходити голими".

Витягнута в довжину гора, що нагадує формою гігантського слона, який лежить на боці, і прикрашена стародавніми наскальними малюнками і різьбленням по каменю, розташована на території Центральної Австралії в 450 км від міста Аліс-Спрінгс. Її вік становить, за оцінками геологів, близько 680 млн років.

Унікальний гірський велетень складається з червоного піщанику, особливі властивості якого дозволяють йому змінювати колір залежно від освітлення протягом доби. На світанку чорний силует гори світлішає, набуваючи темно-лілового відтінку. Коли сонце піднімається вище, Улуру спалахує пурпурово-червоним кольором, потім заливається рожевим, а до полудня гора-хамелеон стає золотою.

Завдяки джерелам, що б'ють з-під землі, протягом сотень років Улуру була притулком для древніх племен. Біля її підніжжя, а також у глибині печер збереглися зразки давнього наскального живопису, що зображують найбільш шанобливі божества аборигенів: Мала ("Заячий кенгуру"), Кунія ("Жінка-пітон") і Ліру ("Коричнева змія").
Категорія:Цікаві події| Перегляд:957| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.