З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Фонд Володимира Продивуса новим рекордом України привітав жінок з Міжнародним жіночим днем

Фонд Володимира Продивуса новим рекордом України привітав жінок з Міжнародним жіночим днем

фото Фонд Володимира Продивуса новим рекордом України привітав жінок з Міжнародним жіночим днем
У такий нетрадиційний спосіб, 7 березня вінничанки отримали привітання від фонду Володимира Продивуса. Ідея проведення такої акції виникла особисто у Володимира Степановича Продивуса.

«Ми намагались створити свято для кожної жінки і подякувати за любов, тепло і радість, які вони дарують нам, чоловікам. Переконаний, що наша рекордна вісімка стала оригінальним подарунком для всіх жінок  міста над Бугом, і всієї України», - Володимир Продивус.

Святкове дійство розпочалось на Театральній площі, де 254 молодих юнака з квітами в руках під музичний супровід чарівної Вікторії Рихлюк вітали всіх жінок і дівчат з наступаючим святом весни й тепла 8 березня, а також утворили вісімку, що номінувалась на рекорд України.

 Незважаючи на холодну погоду, настрій присутніх був позитивний, і всі хто завітав на площу, окрім приємних вражень ввійшов в історію та долучився до нового рекорду України.

Протягом 20 хвилин експертна комісія у складі представника національного проекту «Книги рекордів України» Ганни Крисюк, депутата Вінницької обласної ради Олексія Гаврилова, голови ГО «Вільна молодь» Сергія Гуцало провівши виміри оголосили результат рекорду: ширина 22 метри, довжина 32 метри а також зафіксували новий рекорд України у категорії  «Масові заходи, розміри» -  створення найбільшої фігури з чоловіків, в руках яких квіти, у вигляді «вісімки»  для привітання всіх жінок з міжнародним жіночим днем «8 березня».   

Диплом який підтверджує факт реєстрації досягнення як рекорду України,  і виступає свідченням загального визнання отримав радник голови фонду Володимира Продивуса Олексій Кириленко.

Всі зображення до публікації Фонд Володимира Продивуса новим рекордом України привітав жінок з Міжнародним жіночим днем
Категорія:Новини Україна| Перегляд:739| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): свято весни, 8 березня, рекорд до 8 березня
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.