З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Німецьку енергетичну та телекомунікаційну компанію Envacom придбав Газпром

Німецьку енергетичну та телекомунікаційну компанію Envacom придбав Газпром

фото Німецьку енергетичну та телекомунікаційну компанію Envacom придбав Газпром
Після викупу 100 відсотків акцій Envacom компанія буде перейменована в Gazprom Energy, при цьому з неї буде виділено телекомунікаційний бізнес, який залишиться за попереднім власником - компанією Tillman Raith.

Envacom, заснована в 1999 році, обслуговує більше 500 000 клієнтів в Німеччині. За даними німецької газети Handelsblatt, лише чверть цих клієнтів купує у компанії електроенергію і газ, при цьому компанія реалізує тільки електроенергію з відновлювальних джерел.

Керуючий директор Gazprom Marketing and Trading Retail Джон Фейнголд сказав, що придбання Envacom стане виходом на найбільший енергоринок Європи, на якому Газпром, який виступає найбільшим власником енергоактивів в РФ, планує збільшувати ринкову частку.

Зараз Газпром обговорює стратегічний альянс з німецькою RWE і думає про можливість спільних енергетичних проектів із французькими енергоконцернами EDF і GDF Suez.

Нагадаємо, у російському Газпромі прогнозують, що до 2030 року його частка на європейському ринку газу складе більше 30%.

У цілому Газпром прогнозує, що до 2030 року його частка на європейському ринку повинна скласти більше 30%, на ринку Північно-Східної Азії - близько 13%. При цьому до кінця розглянутого періоду частка Групи Газпром в галузі ЗПГ (зрідженого природного газу) складе близько 14% світового ринку.
Категорія:Новини світ| Перегляд:861| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.