З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Джамала розірвала відносини зі своєю продюсеркою, яка змушувала її співати російською

Джамала розірвала відносини зі своєю продюсеркою, яка змушувала її співати російською

фото Джамала розірвала відносини зі своєю продюсеркою, яка змушувала її співати російською
Співачка Джамала розірвала відносини з хореографом і продюсером Оленою Коляденко через розбіжності в творчому процесі.

"Однією з причин, чому співачка поміняла менеджмент, було прагнення до абсолютної творчої свободи. Зараз вона її отримала, і реалізовуватиме всі свої задумки", - заявили у прес-службі співачки.

"Моя головна мета - реалізуватися на сто відсотків як співачка, артист і композитор. Для того, щоб досягти цієї мети, я в кожен період свого життя шукала однодумців", - заявила артистка, повідомляє Gazeta.ua.

"Після виступу на "Новій хвилі" наша співпраця (з Коляденко - ред.) перейшла на новий рівень, і Олена почала виконувати ще і функції продюсера. Проте, чим далі ми просувалися, тим ясніше я розуміла, що ми хочемо різного. І я обрала шлях, яким мені потрібно йти зараз", - додала Джамала.

Співачка заявила, що Коляденко хотіла масової та стрімкої популярності для своєї підопічної.

"Для чого пропонувалося виконувати пісні, насамперед, російською мовою і записувати дуети з популярними російськими артистами", - наголосила артистка.

Джамалу така ситуація не влаштовувала.

"Мені хотілося б донести свою музику не тільки до моїх співвітчизників, але і до людей, які живуть за межами України та Росії. Я люблю поп-музику, але не хочу нею обмежуватися. Для мене дуже важливо не забувати джаз, фанк, соул, ритм-енд-блюз, класику", - зазначила вона.

У прес-службі співачки повідомили, що продюсера, в звичному розумінні цього слова, у Джамали на даний момент немає: "Є менеджер, який здійснює загальне управління справами співачки. Його звуть Ігор Тарнопольський. У музичному світі він відомий також як продюсер українського музиканта The Maneken".

Окрім нього з Джамалою працюють новий концертний директор Лера Левицька і PR-директор Денис Козловський. Що стосується творчої команди - саунд-продюсером більшості композицій у новому альбомі Джамали виступить Євгеній Філатов (The Maneken).

Між тим, в прес-службі зазначили, що не мають поняття, що мала на увазі Коляденко, заявляючи, що у Джамали "не тільки ділові стосунки" з новим продюсером: "З Ігорем Тарнопольським, як і зі всією командою, її об"єднує спільність інтересів, музичні смаки, дружба і прагнення реалізуватися, насамперед, не як зірка вітчизняного шоу-бізнесу, а як співачка і композитор".
Категорія:Культура| Перегляд:664| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.