З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » Дохід у 2,5 тис гривень - це бідність, визнав Голова Донецької облради

Дохід у 2,5 тис гривень - це бідність, визнав Голова Донецької облради

фото Дохід у 2,5 тис гривень - це бідність, визнав Голова Донецької облради
Голова Донецької обласної ради Андрій Шишацький визнав, що зарплата у 2,5 тис грн відноситься до рівня бідності. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції, передає УНІАН.

Журналісти, звертаючись до голови облради, нагадали, що 28 березня губернатор області Анатолій Близнюк запевнив, що на даний час 2,5 тис грн місячної зарплати забезпечують людині на 100% біологічну норму споживання, і що з цих доходів "люди витрачають 53% на продукти харчування", а потім попросили Шишацького висловити свою позицію з цього питання.

Голова облради відмовився коментувати слова губернатора і зазначив: "Я напередодні сесії сказав про те, що у нас понад 50% (від суми зарплати) витрачається на харчування, а якщо на харчування витрачається понад 30%, як світовий досвід говорить, то це вже відноситься до бідності". При цьому Шишацький додав: "Тому, природно, ми далекі ще, скажімо так, від нормального рівня життя… Тому, звичайно, подолання бідності – це завдання номер один для країни".

Як повідомлялось, учора, 28 березня, голова Донецької ОДА Близнюк заявив, що сьогодні 2,5 тис грн зарплати забезпечують людині на 100% біологічну норму споживання.
Категорія:Економіка| Перегляд:626| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): 2.5 тисячі, Анатолій Близнюк, бідність, Донецька облрада, голова
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.