З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » День пам’яті жертв Голодомору 32-33 років у Івано-Франківську

День пам’яті жертв Голодомору 32-33 років у Івано-Франківську

фото День пам’яті жертв Голодомору 32-33 років у Івано-Франківську
День пам’яті жертв Голодомору, м. Івано-Франківськ, 24.11.2012 (субота)

24 листопада, у день пам’яті жертв Голодомору, на Вічевому майдані відбудеться громадська акція «Хліб життя».
О 15.30 усі охочі матимуть змогу скуштувати страви, які змушені були споживати українці під час Голодомору-геноциду 1932-1933 рр., щоб вижити: з кори дуба, листя кропиви та кульбаби, каштанів, насіння льону, кропу та інших продуктів.

О 15:45 відбудеться театралізоване дійство, на якому учасники спробують показати масштаби трагедії тих часів. Молоді люди запустять у небо білі надувні кульки як символ невинних жертв голоду.
Також на майдані будуть розміщені інформаційні стенди з фото, документами та свідченнями очевидців про Голодомор.
О 16:00 розпочнеться загальноукраїнська хвилина мовчання із вшанування пам'яті жертв Голодомору, після якої – віче-реквієм на вшанування пам’яті жертв голодоморів та скорботна хода за маршрутом: Вічевий майдан – вул.Незалежності – вул.Мельника - Меморіальний сквер. По завершенні ходи у Меморіальному сквері біля Хреста жертвам політичних репресій представники духовенства відслужать панахиду пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій

Акція відбудеться в рамках громадської кампанії вшанування пам’яті жертв Голодомору-геноциду 1932-1933 рр. в Україні. Нагадаємо, що громадськість організувалася для ініціювання пам'ятних заходів, бо переконана: остаточне та безповоротне засудження злочинів тоталітарного режиму в Україні і найбільшого з них - геноциду 1932-1933 років - запорука нашого незалежного демократичного майбутнього.





Всі зображення до публікації День пам’яті жертв Голодомору 32-33 років у Івано-Франківську
Категорія:Анонси| Перегляд:1768| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): 32-33, відсіч, віче, День пам’яті жертв Голодомору, хода, геноцид, вшанування, Івано-Франківськ, Голодомор
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.