З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Даішник назвав українську мову телячою, щож буде дальше? ВІДЕО

Даішник назвав українську мову телячою, щож буде дальше? ВІДЕО

фото Даішник назвав українську мову телячою, щож буде дальше? ВІДЕО

В Інтернет потрапило відео, на якому зафіксовано, як одеський інспектор ДАІ відверто продемонстрував неповагу до державної мови. Відео було знято 22 січня 2011 року, передає ТСН.

Видно, як інспектор ДАІ Одеси, старший сержант Швець (номер посвідчення ОД0148) на запитання водія, поставлене українською мовою, заявив: "Нє понімаю тєлячью мову".

Як повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС, тепер одеського даїшника, який неповажно поставився до державної мови, можуть покарати. "На даний час за цим фактом проводиться службова перевірка, під час якої буде з’ясовано всі обставини зазначеної події", - зазначається в документі.

"У разі підтвердження наведених інтернет-виданнями фактів інспектор ДАІ отримає відповідне покарання", - йдеться в повідомленні. "Заходів дисциплінарного впливу буде також вжито до його керівників, які не забезпечили належної професійної підготовки старшого сержанта міліції", - додає прес-служба.

Зазначимо, що наприкінці 2010 року мер Одеси Олексій Костусєв запропонував спілкуватися на засіданнях міськради російською. До того ж він зажадав, щоб документи йому подавали також тільки російською.

Поки що у підвішеному стані залишається майбутнє скандального законопроекту "Про мови в Україні", який було внесено до Верховної Ради у вересні 2010 року. Як повідомлялося, цим документом пропонується на законодавчому рівні визнати, що російська є для більшості громадян або рідною, або мовою щоденного спілкування.

Ухвалення закону парламент відклав на невизначений термін. Однак раніше віце-прем'єр Борис Колесніков заявив, що до кінця свого президентського терміну Віктор Янукович має зробити російську другою державною.

Категорія:Цікаві події| Перегляд:624| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.