З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » В цей день » Чи подорожчають продукти через похолодання?

Чи подорожчають продукти через похолодання?

фото Чи подорожчають продукти через похолодання?
На Івано-Франківських ринках зупинилася торгівля. Якщо поодинокі продавці одягу або ж побутових товарів таки наважуються виходити на роботу. Таких екстремалів серед їхніх колег, що торгують овочами й фруктам, практично не спостерігається.

Предмет їхнього торгу на морозі просто псується.

 За прогнозами синоптиків у найближчі дні така погода збережеться. А тому, в місцевих супермаркетах у ці дні справжній аншлаг.

В той же час фахівці від економіки стверджують, що кожен зайвий градус морозу до ціни фруктів додає мінімум 10 копійок, оскільки для обігріву садовиний городини господарі витрачаються на пальне.

Якщо за 5-7 днів ситуація з морозами не зміниться, продукція виросте в ціні на 10%, переконані експерти.

В то й же час місцева влада поспішила заспокоїти мешканців. Заступник голови Івано-Фракнівської ОДА Василь Брус в коментарі ОДТРК розповів, що в Івано-Франківську на вулиці Торговій діє агроторговий дім «Плодоовочевий», в якому можна придбати продукти сільського господарства за набагато нижчими цінами, ніж на ринках, чи в супермаркетах.

Окрім того, наші товаровиробники в районних центрах мають складські приміщення із достатньою кількістю овочевої продукції.

А тому, як можна було зрозуміти зі слів чиновника, здорожання продуктів харчування, навіть попри складні погодні умови, очікувати не слід.

Категорія:В цей день| Перегляд:703| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.