З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Чи перевозили безкоштовно людей в вишиванках на день незалежності в Франківську

Чи перевозили безкоштовно людей в вишиванках на день незалежності в Франківську

фото Чи перевозили безкоштовно людей в вишиванках на день незалежності в Франківську
25 серпня під час оперативної наради, міський голова Івано-Франківська підвів підсумки відзначення в місті 19-ої річниці Незалежності України. Зокрема він персонально подякував керівнику та всім працівникам ЖЕО №1 за проведені передсвяткові заходи з впорядкування та благоустрою території.   ЖЕО №1 виявився найкращим за благоустроєм та впорядкуванням території за результатом перевірки муніципальної інспекції з благоустрою та інших служб виконкому.

Також міський голова подякував усім, хто долучився до передсвяткової толоки та інших заходів з підготовки міста до відзначення 19-ої річниці Незалежності України. Окремо, подякував молодіжному міськвиконкому та студентській раді при міському голові за активну участь у святкових заходах до Дня Незалежності, а також за проведені акції з популяризації національної символіки та національного одягу.

Віктор Анушкевичус зазначив, що окремі перевізники, на жаль, не дотримались домовленостей з міською владою щодо безкоштовного перевезення мешканців міста в національному одязі у День Незалежності на міських пасажирських маршрутах.
Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус обіцяв, що "усі, хто у День Незалежності одягне вишиванку, можуть скористатись громадським транспортом у Івано-Франківську безкоштовно".
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:686| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): національний одяг, вишиванка, день незалежності, новини франківська
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.