З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Через скандал з домаганнями Стівену Сігалу довелося припинити зйомки реаліті-шоу

Через скандал з домаганнями Стівену Сігалу довелося припинити зйомки реаліті-шоу

фото Через скандал з домаганнями Стівену Сігалу довелося припинити зйомки реаліті-шоу
Шериф американського штату Луїзіана припинив зйомки популярного реаліті-шоу "Законник" - творця шоу Стівена Сігала звинувачують у сексуальних домаганнях і утриманні секс-рабинь, передає NEWSru.com з посиланням на CNN.

Скандал поставив у вкрай незручне становище і місцеву поліцію, зокрема шерифа округу Джефферсон Ньюелла Норманда. Саме у його відділенні Сігал знімав свого "Законника", причому в реаліті-шоу актор виконував роль заступника шерифа.

"Я вже повідомив їх (знімальну групу "Законника" - ред.), що продовжувати зйомки не в наших загальних інтересах, - заявив Норманд. За словами шерифа, він вже вивчив матеріали справи, і пообіцяв розглянути усі заяви дівчини дуже серйозно.

"У будь-якому випадку я ставитимуся до містера Сігала як до будь-якого працівника шерифського офісу округу Джефферсон, - додав служитель закону. - Мене не хвилює, що він кінозірка і що світові ЗМІ вже виявили до цього випадку підвищену цікавість". Водночас Норманд, який називав свої взаємини із Сігалом "дуже близькими", вже має кілька питань до ймовірної жертви.

До суду на відомого актора подала його колишня асистентка, 23-річна модель Кайден Нгуєн. За словами дівчини, вона мала виконувати обов'язки секретаря-референта, проте Сігал вимагав від неї послуг інтимного характеру. Крім того, стверджує позивальниця, під керівництвом актора перебували дві російські дівчини, доступні для його утіх.

У свою чергу, адвокат Стівена Сігала назвав усі звинувачення "абсурдними домаганнями колишньої робітниці, яка була звільнена", і звинуватив Нгуєн у вживанні заборонених наркотичних речовин.

Розслідування поки що не розпочате - Сігал залишиться заступником шерифа аж до того моменту, поки Нгуєн не звернеться до шерифа або у ФБР.
Категорія:Культура| Перегляд:777| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.