З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Через 30 років після зустрічі військових з НЛО опубліковано АУДІОЗАПИС подій

Через 30 років після зустрічі військових з НЛО опубліковано АУДІОЗАПИС подій

фото Через 30 років після зустрічі військових з НЛО опубліковано АУДІОЗАПИС подій
Через 30 років після того, як льотчики ВПС США спостерігали в Рендльшемському лісі поблизу авіабази Вудбрідж у Великобританії непізнаний об'єкт, який світився, опубліковали аудіозапис їхніх переговорів з підполковником ВПС США Чарльзом Холтом, пише The Daily Telegraph.

Раніше публікувалася лише розшифровка цього запису - американці відмовилися оприлюднити сам аудіозапис в 2002 році, коли уряд Великобританії розсекретив документи "Рендльшемської справи".

У цих документах містяться свідчення офіцерів військово-повітряних сил США, які служили у Великобританії, на військовій базі поруч з Рендльшемським лісом біля Іпвіча. Вони бачили непізнаний об'єкт, який світився, і який приземлився в Рендльшемському лісі в грудні 1980 року.

Цей випадок вважається одним з найбільш серйозних спостережень НЛО людиною в історії. Він вважається британським аналогом інциденту з НЛО в США в 1947 році, коли космічний корабель з інопланетянами на борту зазнав аварії в американській пустелі в Росвеллі, в Нью-Мексико.

27 грудня 1980 офіцери ВПС США вирушили в ліс для розслідування ймовірної катастрофи літака. Натомість на місці ймовірної катастрофи вони побачили трикутний, "дивний об'єкт, який яскраво світився". Він кружляв у темряві і пульсував синіми променями.

Основне свідчення у цій справі - доповідь підполковника ВПС США Чарльза Холта, яку він назвав "Незрозумілі вогні". Підполковник описав у ній, як він бачив яскравий сонцеподібний об'єкт, що рухався крізь дерева.

Все почалося з того, як двоє патрульних із секретної поліції ВПС США помітили "незвичайні вогні" за межами військової бази. Після дозволу начальства на проведення розслідування, двоє офіцерів бази й один патрульний вирушили в ліс, щоб встановити джерело світла.

У своєму звіті підполковник Холт пише, що офіцери знайшли в лісі дивний об'єкт, що світився. "Зовні він виглядав так, як ніби він був зроблений з металу. Це був трикутний за формою об'єкт, приблизно від двох до трьох метрів в основі і приблизно два метри заввишки".

"Цей об'єкт освітлював цілий ліс білим світлом", - писав у своєму рапорті Чарльз Холт. - "Нагорі об'єкта пульсувало червоне світло, а під ним світилися сині вогні. Здавалося, що об'єкт або кружляв у повітрі, або стояв на опорах".

Наступного ранку підполковник та його люди виявили в землі на тому місці, де вночі знаходився непізнаний об'єкт, три заглиблення, кожне - сім дюймів у діаметрі. Рівень радіації на цьому місці перевищував норму в 10 разів, стверджується в 179-сторінковому архіві Міністерства оборони.

Пізніше міністерство оборони Великобританії висунуло версію, що офіцери могли побачити промені маяка, який поруч з Оксфорд Несс. За припущенням співробітників міністерства, що прийняли цей дивний рапорт, промені маяка могли спотворюватися гілками в нічному лісі.

Але наступної ночі у лісі був помічений другий непізнаний літаючий об'єкт. "Здавалося, що об'єкт випускає світлі частини, а потім він розділився на п'ять окремих білих об'єктів", - йде мова в рапортах військовослужбовців ВПС Великобританії.

В одному з розсекречених документів міністерства оборони Великобританії говориться: "Ніяких свідчень загрози безпеці Великобританії виявлено не було. За відсутності будь-яких вагомих свідчень загрози, міністерство оборони не коментує подію".

У документах з "Рендльшемської справи" є записка, в якій британці просять США передати зроблені ними звукові записи в ту ніч. Це прохання американці відхилили.

Дослідники НЛО стверджують, що фотографії та аудіозаписи події були вилучені американським військовим керівництвом.

Розшифровка аудіозапису (з моменту виявлення військовими НЛО)

Холт: 01:48 ночі. Ми чуємо дивні голоси тварин на сусідній фермі. Вони ведуть себе дуже дивно. Голоси дуже гучні і неспокійні. Тварини занадто сильно галасують.

Голос (одного з тих, хто супроводжував Холта): Якийсь спалах.

Холт: Ви тільки що бачили світло? Де? Покажіть, де?

Голос: Праворуч від цієї точки. Прямо перед нами, між дерев. Ось він знову. Дивіться - прямо перед нами, його світло перебиває світло мого ліхтаря, сер. Ось він.

Холт: Я теж бачу це. Що це таке?

Голос: Я не знаю, сер.

Холт: Це щось дуже дивне, якийсь маленький червоний вогник, схоже, він за чверть милі від нас, може бути трохи далі.

Холт: Тепер цей вогник пересувається. Це приблизно в 120 градусах від місця (ймовірне місце посадки НЛО минулого вечора. На це місце група офіцерів прибула зробити заміри радіації і взяти зразки ґрунту і обпалених дерев.)

Голос: Він іде у зворотний бік.

Холт: У зворотний бік?

Голос: Так, сер

Холт: Негайно вимкніть свої ліхтарі. Ходімо назад до просвіту серед дерев, щоб краще подивитися, що це таке. Подивіться, подивіться на це в прилад нічного бачення. Світло все ще там, а тварини замовкли. Ми стоїмо приблизно в 110-120 градусах у напрямку до місця. Ми робимо заміри на лічильнику Гейгера.

Холт: Стрілка зашкалила, три до чотирьох, стає сильнішою.

Голос: Тепер ця штука зупинилася: Тепер вона піднімається: продовжує: Приблизно чотири фути над землею, за компасом напрям 110 градусів.

Холт: Близько чотирьох футів над землею, близько 100 градусів, як показники на лічильнику Гейгера? Є чотири клацання?

Голос: Так, сер (чхаючи). Зараз він загасає.

Холт: Ми тільки що наткнулися на першого птаха, якого ми зустріли в лісі сьогодні вночі. Ми в 150-200 ярдів від місця, де вчора був помічений дивний об'єкт. Скрізь мертва тиша.

Холт: Тут не може бути ніяких сумнівів - там попереду якісь дивні мерехтливі червоні вогні.

Голос: Дивіться! Він жовтий тепер!

Холт: Я бачив жовтий вогник теж. Чортівня! Подивіться, вам не здається, що він так пересувається? Він став яскравішим, ніж був раніше. Він рухається у цьому напрямку, він безумовно рухається в цьому напрямку. Схоже, що від цієї штуки відлітають шматки. Так, це так. Чортівня якась.

Голос: Тепер два вогники. Один вогник якраз позаду, а один ліворуч.

Холт: Не вмикайте ваші ліхтарі. Там щось дуже, дуже дивне. Вимкніть свої раціїї. Віддайте мені свою.

Голос: Він досі пересувається:

Холт: частини, які світяться відлітають від нього знову:

Голос: Сер, він рухається направо.

Холт: Так

Голос: Просто направо

Холт: Дивно! Давайте наблизимося до краю лісу. Тільки не вмикайте свої ліхтарі. Обережно. Пішли.

Холт: Так, ми дивимося на цю штуку, ми приблизно в двох-трьох сотнях ярдів від неї. Вона виглядає як око, яке підморгує вам. Досі рухається з боку в бік. І якщо ви подивитеся в прилад нічного бачення на неї, то помітите, що у цієї штуки є заглиблення, темна западина в центрі. Це як зіниця ока, яка дивиться на вас і підморгує. І він блимає так яскраво в приладі нічного бачення, що практично випалює ваше око.

Холт: Ми пройшли будинок фермера і перетинаємо полеі. Зараз ми спостерігаємо до п'яти плям однакової форми, які світяться. Здається, що всі вони трохи затихли і більше не пульсують і не переливаються червоним світлом.

Холт: Ми тільки що перетнули струмок і зараз дізнаємося, що показує лічильник:

Голос: Три клацання на лічильнику. Ми знову спостерігаємо дивні вогні в небі.

Холт: 02:44 ночі. Ми на дальній стороні поля і дивимося у напрямку 110 градусів до нашої позначки. Схоже, що вони йдуть до узбережжя. Вони прямо на горизонті. Рухаються потихеньку і блимають, час від часу. Вони знову перестали переливатися, стали червоного кольору.

Халт: 03:05 ночі. Ми бачимо дивне стробоподібне світіння, досить спорадичнеі, проте там безумовно щось є. Якийсь феномен.

Холт: 03:05 Приблизно в 10 градусах, на горизонті, строго на північ. Там є два дивних об'єкта, вони за формою схожі на половину Місяця, вони ніби стрибають у небі, здійснюють різкі рухи, на них кольорові вогники.

За моїми розрахунками, вони знаходяться приблизно в 5-10 милях від нас. Може бути трохи менше. Тепер вони прийняли форму правильного кола, хоча протягом хвилини або двох до цієї трансформації на них можна було помітити якесь помутніння.

Холт: 03:15 Тепер ми бачимо об'єкт на півдні, 10 градусів від горизонту. А ті, які на півночі, пересуваються. Одне з них віддаляється від нас.

Голос: Вони видаляються дуже швидко.

Голос: Цей праворуч віддаляється від нас, теж.

Холт: Вони обидва прямують на північ. Гей, а цей на півдні теж почав рух, він прямує просто до нас.

Холт: Тепер ми бачимо, здається, якийсь промінь, який йде від одного з об'єктів до землі.

Холт: Неймовірно.

Холт: У 3-30 об'єкти досі в небі, хоча, схоже, той, який був на півдні, трохи знизився. Ми рухалися по колу і зараз йдемо назад до бази.

Холт: Об'єкт на півдні досі відкидає на землю якісь промені.

Холт: 04-00 години. Один об'єкт досі ширяє над базою Вудбрідж близько 5-10 градусів над горизонтом, рухається хаотично, і від нього відходять на землю якісь промені.

Раніше уфологи порахували кількість появ НЛО в Україні і дійшли висновку, що за рік у країну НЛО прилітали 94 рази: найчастіше до столиці і на Донбас.

Ресурс, присвячений прибуттям НЛО до України було відкрито минулої осені. Тоді оприлюднили і розмістили в Інтернеті загальнонаціональний архів свідчень про НЛО. Серед "секретних матеріалів" - близько 500 свідчень очевидців, які бачили непізнані літаючі об'єкти над територією України, починаючи з 17 століття.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:981| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.