З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Будьте обережні, якщо ви знайшли чужий гаманець

Будьте обережні, якщо ви знайшли чужий гаманець

фото Будьте обережні, якщо ви знайшли чужий гаманець
На Івано-Франківщині працівники міліції розшукують невідомих осіб, які на вулиці поблизу банку ошукали 56-річну жінку. За декілька хвилин вона втратила 300 доларів США.

Спосіб шахрайства не новий. Йдеться про те, що, виходячи з банку, людина випадково помічає під ногами гаманець чи пакунок і піднімає його.

У цей момент до людини підходить інша жінка і каже, що також помітила цей гаманець, пропонує разом подивитися, що там всередині і розділити гроші порівну. У той час, коли дві «щасливиці» перераховують гроші, з’являється схвильований чоловік з запитанням, чи не знаходили жінки його гаманця.

Заховавши гаманець в кишеню, співучасниця шахрайства киває на жінку, мовляв, то вона знайшла – у неї й питайте. Перелякана жінка виправдовується і запевняє, що в неї є тільки її власні гроші. Чоловік, який начебто загубив гаманець, не вірить і просить показати купюри. Нічого не підозрюючи, жінка показує йому банкноти і переконує: щойно ці гроші вона отримала в банку.

Під час перегляду купюр невідомий повідомляє, що в гаманці були купюри іншого номіналу, просить вибачення і віддає жінці гроші. А тепер увага: при розгляді банкнот відбувається їх підміна. У цьому разі жінці повернули всі 4 купюри, три з яких – іншого номіналу.

Замість чотирьох стодоларових купюр жінка поклала в сумку одну 100-доларову і три – однодоларові. Для того, щоб здійснити свої злочинні наміри відносно конкретної людини, зловмисники перед тим підгледіли, яку суму і якими банкнотами вона отримала в банку. У цьому разі майбутня потерпіла отримала переказ розміром 400 доларів.

У зв’язку з цим фактом міліція звертається до громадян з застереженням не вступати у розмови з невідомими особами поблизу банку і банкоматів, а також за будь-яких обставин не тішити себе ілюзіями про те, що вам пощастило знайти гаманець з грошима. Як правило, це прийом аферистів, щоб заволодіти вашими грошима.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:1218| Додав:ivanka |Рейтинг:5.0/1
Теги (Ключові слова): гроші, шахраї, купюри
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.