З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Білий великий кит потопив 14 метрове судно

Білий великий кит потопив 14 метрове судно

фото Білий великий кит потопив 14 метрове судно
Біля північно-західного узбережжя Австралії кит потопив 14-метровий дерев'яний вітрильник, на якому були троє чоловіків. Люди провели у воді чотири години, перш ніж їх врятували, передає ABC news.

Інцидент стався вночі поблизу міста Ексмут. Після нападу кита потерпілі встигли подати сигнал SOS і випустити аварійний радіобуй. Судно затонуло, і їм довелося стрибати за борт у бурхливе море.

Чоловіки - віком 24, 48 і 50 років – провели у воді в умовах досить сильного вітру чотири години, перш ніж їх підібрали працівники з найближчої нафтової платформи.

"Їм надзвичайно пощастило, що вони вижили. Бути в такій ізольованій частині світу і вийти з корабельної аварії неушкодженими і без якихось травм, - це дуже, дуже велика удача", - зазначив сержант місцевої поліції Майкл Вейр.

Він розповів також, що один з чоловіків не вмів плавати.

Стан врятованих оцінюється як задовільний. Їх доставили до Ексмута.

Раніше австралійцям заборонили наближатися до білого горбатого кита, який з'явився біля східного узбережжя континенту. Представники штату Квінсленд заявили, що кит на прізвисько Мігалу є особливою цінністю, і заборонили будь-кому підпливати до нього ближче ніж на 500 метрів. На порушників правила чекає штраф на суму 13,5 тис доларів.

Крім того, нещодавно військовий корабель США випадково потопив судно з біженцями, яке дрейфувало в Аденській затоці.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:897| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Океан, кит
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.